masallah..temiz arac ben burdayım dıyor..
masallah..temiz arac ben burdayım dıyor..
güzel bi jant ile muthiş olur![]()
Her zaman her yerde maşallah. Özgür kardeşim yine döktürmüşsün, GTI ın senin gibi bir sahibi olduğundan çok şanslı. Daha dün gibi aklımda arabayı almadan önce beni aramıştın uzun uzun konuşmuştuk, istanbula geldiğinde görüşecektikte, görüşmek kısmet olmamıştı ama enfes bir GTI sahibi olmak kısmet oldu sanadaİlk günkü gibi güle güle kullan kardeşim.
Bencede ama 5x100 güzel bi jant şuana kadar göremedim, yeni gelen güzel jantlar var ama bu jantları ithal eden güzel insanlar neden 5x100 aplikasyon getirmiyor çözebilmiş değilim
Sağol mecitim, sen yazınca hatırladım şimdi o günleri, çok heyecanlıydım, hala da öyleyim aracın yanına her yaklaştığımda
Böyle bi araca sahip olmamda seninde çok emeğin var![]()
Estafurullah ben sadece bildiğimi paylaştım, gerçi şuanki bilgilerimize göre o zamanlar cahil sayılırmışız, telefonda çok titiz biri olduğun belliydi, arabayıda görmeden sana kesin bişeyler söylemek çok zordu, aracını almaya geldiğinde beraber bakmayı incelemeyi çok istedim ama kısmet değilmiş, sonuçta 10 yaşından büyük bir araç aldın ama yaşına göre durumu çok daha iyi çıktı. Benim GTI aldığım ilk günü hatırlıyorum km si 78870 km deydi hiç bir yere yazmadım ilk günün heyecanı ile hep aklımdadır![]()
Maşallah maşallah maşallahhhhh :d:d:d
Malzemeler akrabada duruyor, taksiye takmıştık, aracı değiştirince söktü evinde duruyo.
Karar verdiğinde haber ver yardımcı olurum her konuda
İmrendim doğrusu çok yakışıklı bir o kadarda aile aracı eve götürsem annem 4 kapı diye kızmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)