maşallah
ama bizi videosuz bırakmayın hiç göremioruz arabanın videolarını :)
Printable View
maşallah
ama bizi videosuz bırakmayın hiç göremioruz arabanın videolarını :)
maşallah elinize emeğinize sağlık :) motor tamamen stock mu acaba
Hani video, Hani Dyno? olmuyor böyle :D maşallah diyelim kazasız belasız. fotoyu ilk gördüğümde ne oluyoruz dedim typer motoru görünce :D
valla en sevdiğim kasa vtec2 en sevdiğim renk ve en sevdiğim motor hepsi bir arada toplanmış ya daha ne olsun abi allah kaza bela vermesin çok ama çok güzel görünüyor MAŞALLAH
Maşallah, güzel gözüküyor, emeğinize sağlık. Daha çok foto görmek isteriz.:) Kazasız belasız.
maşallah çok güzel olmuş kasası çok hoşuma gidiyor vtec2 lerin swaplada tadından yenmez.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Mantıklı mı değil mi tartışılır lakin, kesinlikle binilesi-harika bir araç olmuş. : ) Ellerinize sağlık.
işte olay budurya allah gönlüne göre verdi sonunda hayaldi gerçek oldu tampon altı ekinde mükemmel hep almak istemiştim kısmet olmadı böyle temiz bir kasaya bu motor nokta olmuş
maşallah yıldıray...
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
maşallahh çok başarılı olmuş
maşallah Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip etsin
Cok cok begendim hep oldugunu biliyorduk ama goremiyorduk maasallah:)
Baskan eline koluna saglik sonunda emeginin karsiligini alma zamani geldi.buarada sadece motor fotograflarini koymussun,nerde koltuk fotograflariyla taban halisinin fotograflari? :)
Kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin allah.kocaman masallah.
Maşallah Yıldıray abi Gerçekten çok güzel bir proje. Eline emeğine sağLık. Senin gibi bir ilki de ben gerçekleştirmek istiyorum. Sedan EK kasaya k20 swap düşünüyorum.
maşallah şaka makinası olmuş ...