onlarıda koyacam kanka güzelcene çekip az kaldı :icon_tup:
Printable View
d serisinde ne varsa söküyorsunuz motor elektirik tesisatı motor beşiği radyatör fan sonrada hazırda kullak var aks var motor beşiği ep3 veya dc5 takıp motor direk kesip biçmeden oluyor birde ufak tefek elektirik ve elektonik işleri var tabi şuan için elimizde parçalar tamamı olsa koyup çalıştırmak 2gün öğle diyeyim 1gün sök 1gün tak:icon_tup: soru soracak arkadaşlar çekinmesin herşeyi cevaplayabilirim elimden geldiğince yardımcıda olurum
araç daha öncede N/A olarak doluydu diye hatırlıyorum ama görüyorumki kesmemiş sizi :) bir vtec2 kullanıcısı olarak bu kasaya olan azminize şapka çıkartıyorum :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
maşallah renkte çok güzelmiş
şanzıman ısını ne yaptınız stock sanzımanmı yoksa farklı bı sanzımanmı kullandınız bıde yuruyenını hangı aracın yuruyenı ellerınıze saglık bu arada gercek anlamda jdm ve cok kalıtelı
Maşallah kazasız belasız inşallah :)
Allah kazasiz belasiz kullanmayi naip etsin mayk, bayramdan sonra su bg isini konusalim.
Renk de cok guzelmis, ama kaput orjinal rengine donse daha asil durur. Masallah.
emeginize saglık inş kazasız belasız günlerde kullanırsınız eger mümkünse proje konusu acıp araç ile ilgili nelere yapıldıgını anlatan bir konu açarsanız ileride yapmak isteyen arkadaşlara güzel bir konu olur düşüncesindeyim.
kaput orjinal renge dönse çok iyi olur yada farlar karartılsa.
bu arada bursa çok uzak video isteriz :)
tamam mayk sen gitçeksen görüşürsün, ayarlayabilirsek beraberde gideriz.
yıldıray abi çok güzel gözüküyo masallah allah kaza bela vermesin
video nerde kaldı hocam sabırsızlanıyoruz :D
Masallah kusursuz guzellık :)
Çok başarılı gözüküyor. Maşallah :)
maşallah cok güzel bir proje.
motoru al tak yaptın abi anladığım kadarıyla daha hiç acmadınız kapak vs.?
port polish ince conta egzantrik vs. düşünüyor musun? bi ep3 kasaya göre gidişi nasıl abi ben eksi herhangi bi gidiş olcağını sanmıyorum ama :S
ayrıca iç mekan fotolarını da bekliyoruz en kısa zamanda
Maliyeti Pm Alabilir miyim sakıncası yoksa :)