Maşallah Valla harika ötesi o motorun o araçta olması saka makinası olmustur herhalde yolda yanasan gazlayan araçlara şimdiden acıyorum :):)
Printable View
Maşallah Valla harika ötesi o motorun o araçta olması saka makinası olmustur herhalde yolda yanasan gazlayan araçlara şimdiden acıyorum :):)
dev maşallah!!!
daha detayli fotolar bekliyoruz=)
kazasiz belasız inşallah..
Maşallah aga allah kaza bela göstermesin inşallah... araban cok güzel oldu
maşallah çok fena...
maşallah allah kaza bela vermesin.
İlerde birde turbo oldugunu dusunemiyorum bile :D
maşallah gerçekten hayalimdeki swap araçlardan birisi , çok güzel olmuş güle güle bin inş
maşaallah kazasız belasız bin abi ...
masallah cok güzel kazasız belasız sürüşler :) sanırım motor k20a hatırladığım kadarıyla detaylı foto ve video bekliyoruz :)
çok zevklı olmustur elınıze saglık maşallah.vıdeolarını beklıyoruz:)
Maşallah Yıldıray abi harikulade olmuş gerçekten hayran kaldım Allah kaza bela ceza vermesin inşallah en kısa zamanda bursaya gelip canlı canlı görmeyi ümit ediyorum abi :D :D
maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Fena :) Kazasız belasız.
maşallah hayaldi gerçek oldu:icon_tup:
masallah kardesım allah kaza bela vermesın motor u bu hale getırmek ne kadar tutdu acaba
Emegıne saglık masallah..
D16 motorun k20 herhangı kullnıla bılen bır seyı warmı? Yoksa herseyın degsmesımı gerekıyor elektrık tesısatı ws..
Bırde kulaklar,sanzıman ve motor vs dırek otuyormu yoksa yenıdenmı sızmı tasarladınız bazı seylerı halı hazırda kıtlerı warmı ek gıbı..
maşallah.....
jantlar güzelmiş :D