daredevil Nickli Üyeden Alıntı tamam ama turbo kitini bekleseydik iyi olurdu harama gerek yok laa
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı harama gerek yok laa yok ya sadece devir hızlansın gürsel abi
SPECLERİNİ YERİM SENİN (SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ )
daredevil Nickli Üyeden Alıntı yok ya sadece devir hızlansın gürsel abi hadi hayırlısı bakalım ,noldu tırstın mı yoksa benden laa
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı hadi hayırlısı bakalım ,noldu tırstın mı yoksa benden laa yok beaa tırsan senin gibi olsun yeni proje var onla ilgileniyorum ilk olacak sanırım gene bu arada jant lastik satılık haberin olsun
daredevil Nickli Üyeden Alıntı yok beaa tırsan senin gibi olsun yeni proje var onla ilgileniyorum ilk olacak sanırım gene bu arada jant lastik satılık haberin olsun ehh hadi hayırlısı diyelim,jantlara vade yapta alam laa biliyon cep delik
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı ehh hadi hayırlısı diyelim,jantlara vade yapta alam laa biliyon cep delik 12 taksit yapabilirim K.K. tına
maşallah Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip etsin
maşallah harika duruyo
daredevil Nickli Üyeden Alıntı 12 taksit yapabilirim K.K. tına eywallah ,bide fiyatını duyak
Maşallah Allah nazardan saklasın
kocaman maşallah, güzel güzel fotolarını görmek isterim. vtec 2 kullanıcı olarak...
Maşallah kazasız belasız , hiç denk gelemedim
34 TE 3516 Para için değil , mutluluk için çalış
Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız , hiç denk gelemedim dağyolunda içmeyi bırakıp gelseydin gizli bahçeye çağırdığımızda görürdün canım
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
driftboy Nickli Üyeden Alıntı dağyolunda içmeyi bırakıp gelseydin gizli bahçeye çağırdığımızda görürdün canım adamın dibisin
maşallah kazasız belasız
Bizim soru arada kaynamis , mevcut haliyle arac kac kilo?
Tesla Model Y Juniper Premium Sr
driftboy Nickli Üyeden Alıntı dağyolunda içmeyi bırakıp gelseydin gizli bahçeye çağırdığımızda görürdün canım ben daha hiç dağ yolunda içmedim , bak bunu da farkettim şuan Demiyosunki k20 swap vtec2 var diye , gelelim
8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Bizim soru arada kaynamis , mevcut haliyle arac kac kilo? 1180kg şuan araç sökülürse 1000 lere rahat düşer diyo Yıldıray
Maşallah ya, en mantıklı swap projelerinden. Rabbim kazadan beladan korusun
/// E36 3.20 Coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları