Helal sana be kardeşim.Bitsinde gezdir beni :)
Printable View
Helal sana be kardeşim.Bitsinde gezdir beni :)
Teşekkürler..
çok az kaldı inşallah, önümüzdeki ay plakaları takarız :)
Teşekkürler..
Koray önler içten sürttü, arkalarda bi sıkıntı yok, uzun bijon bulamadığımızdan önlere sacları geri taktık :o ama yinede arka çamurluk ağızlarını içe kıvırtacağım ;)
Yusuf abi sağol, bişeyler oluyo valla :)
Özgür aynen Cem abi dahil olmak üzere canlı canlı gören herkes aynı şeyi söylüyor :) bence de haklısınız :D
kardeşim tekrar yardımların için teşekkürler ;) bitirelim hayırlısıyla bişeyler yaparız semette :D
arabayı german style yapmayı düşünmüyorum o yüzden gerektiği kadar basacağız ve konfor umrumda değil açıkcası :D
Teşekkürler moko :D
Teşekkürler..
ahaha dibe vurdurdu beni ondandır :p
Orhan içinden geçicem :p senin araba yan gidiyosa twin yaparız, başka türlü kendime şans vermiyorum :D yinede onure ettin kardeşim sağol ;)
o yayları gördüm çok basmıyorsa bence idealdir, en azından fabrikasyon ısıtılmamış, kesilmemiş bişey olur ve dediğim gibi konfor hiç umrumda değil :)
Teşekkürler..
devamı gelecek ;)
Teşekkürler kardeşim, inşallah dediğin gibi olur :)
Hakan sonunda amerikan demeden arabaya yorum yaptıysan bişeyler yolunda gidiyor demektir :) eyw ;)
Kardeşim sen gel araba senindir ya, Ankara da gösterdiğin misafirperverliğin yanında(askerlik sebebiyle orda olduğumu bilmeyenlere hatırlatırım) arabayı sana versem azdır :) çok sağol..
amortisör ve yay işlemlerinden sonra daha tatlı görüneceğine eminim bu arada arka camı halletmişsin abi göze batıyor güzelliği :P
seviyorum bu kasaları :icon_tup:
abi çook güzel olmuş jantlar.
tamamen ne zaman toplanıyor bu yavru şimdi? ve motor durumu hakkında da bilgi verir misin-tazeler misin rica etsem.
Maşallah. Çok güzel ilerliyor proje. Emeklerinize sağlık.
Teşekkürler kardeşim..
camlar ozrda olsa halloldu şükürler olsun :)
he yaa ne güzel kasadır bunlar :)
Kardeşim teşekkürler ve o kadar güzel sormuşsun ki detaylı anlatacağım :)
yürürünü tamamladık.
sırada bulmam gereken bazı parçalar kaldı! (ne kadar sürer bilmiyorum)
elektrikçiye götüreceğim ve en fazla 3 gün.
sonra tampoon ve dodikler var 1gün.
muayneye götüreceğim1gün
trafikten plakalarını geri alacağğım (ne kadar sürer bilmem)
ömünüzdeki ay palaklı halde fotolarını eklerim die düşünüyorum :)
şuan için planladığım aracım çekme belgesinden kurtulması, yani bu konu üstteki liste tamamlanınca son bulacak :)
2. aşamamız motor;
2,0 twin cam 118hp lik standart motor var
üzerinde headers mevcut ve bu araçlara göre iyi kıvrılmış potsuz diyebilirim.
düz boru ve son olmazsa olmazımız :)
sonra Cem abinin arabamıza hediyesi olan çift weberleri koyacağız.
distirbütör üste alınacak.
şuan bir abimizde dereceli egzantrikleri mevcut onları anlaşırsak alacağız
ona göre yay şapka subap ayarlayıp, üst kapağımızı stage2 vari bir duruma getireceğzi ve tahmini 150hp güç almayı umud ediyoruz :)
şamzuman elden geççecek, ve difransiyel tam kilit yapılacak!
ardından amortisorler sertleştirilip, 5,5 yaylarla geri monte edilecek
şimdilik bu kadar planları :D
Teşekkürler, arada aksaklıklar vs olsada bi şekilde yol alıyor ve içime sine sine yapıyorum ama artık kitleyip eve çıksam hiç fena olmayacak :D
150 hp + tam kilit = oppa yanyan style :D
Çok güzel olmuş olm fenaa fenaaaa sakın drifte falan sokma bu güzelliği
yaylar çok basmıyor... ama konforu on numara tavsiye ederim .... kendi aracımdada var...
çok iyi setup, port polishi unutma aman abi. tabi kapağın yapısı nasıl bilmiyorum.
yavaş ilerle sağlam ilerle abi hiiiç acele etme valla.
Masallah başından beri soluksuz okudum ve resimlere baktım maşallah kırkbirkere
güzel benzetme olmuş : ))
elimde değil Tayfun, araba hızlı ben naapim :)
senin fotolardaki basıklık, orjinal amortisorlere sadece 5,5cm lik yaylarla mı oldu?
bu araçların kapakları çok zor bulunuyor, en ufak bir incelmeye tahammülüm yok kapak üzerinde çünkü yeni bi kapak gerekirse işim zora girer :o
Teşekkürler..
Hocam harika bir hobiniz var diyim :)
Araç şahane olmuş, herşeyi geçtim verilen emek ortada...
On numara gerçekten Allah kaza bela vermesin...
setup çok iyi aslında egzantrik bile yok bunlara göre nerdeyse :D egzantriğin markası nedir ? yay şapkayı nasıl temin etmeyi düşünüyosunuz ? kapak konusunda size katılıyorum aman ellemeyin :) takipteyim elinize emeğinize tekrar sağlık
10 numara 5 yıldız harika olmuş.
abi dibine kapar portları açmıycan zaten en azından parlat bence. tabi sen bilirsin içine nasıl sinicekse o şekilde yapmakta fayda var.
Teşekkürler..
Keşke işten güçten daha çok zaman bulup, herşeyiyle incik boncuk uğraşabilsem :o
Egzantrikleri bi araçların piri olmuş bir abimiz yurtdışından getirttirmiş ama henüz onlara sıra gelmediği için gidip bakamadım, detaylar şuan için yok.
kapak konusu dediğim gibi pek müdahale kabul etmiyor ama gereken ustalarımız tarafından yapılacak :)
yay şaplka konusuda yine ustalarımızın ön göreceği bir konu ama bitşeyler uydurulacak inşallah..
Rıdvan biraz yakın olsaydık seninle, anasını ağlatırdık ama tek başıma yetişemiyorum desem yeridir :(
bugün tüm gün bijon bulmak için sabayi sanayi gezdim üstüne üstlük bulamadım :mad:
anlayacağın pütürüde yine kendim uğraşıp atmam gerekecekti, amortisörleride kendim boyamam gerekiyor ve ben biran evvel bitsin diye en kolay yöntemleri seçiyorum artık! çünkü bu yaptığım işlemler bile beni 3-4 sene götürür ve ardından profesyonel bi restorasyon projesi yapıp aracı emekliye ayıracağım :)
Teşekkürler..
Yukarıda da yazdığım gibi bu işlerde destek alacağım ustam Parkur Racing den Neco ustadır ve yıllardır raşır arabalarına motor yapar :) en iyi yönlendirmeyi yapacaktır ;)