ha gayret bitecek inşş
yarın tekrar gidip son duruma bakacağım, gçen hafta erdiğim taban keçeleri vetaban halısı monte edilmiş, kapı kolları takılmış olmalı. yani artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna gdim bu işinmuaynedn geçmesi için ön cama hava üfleyecek bir fan uydurucaz ve son kontrollerden sonra muayneye götüreceğim.
sonrasında motor modifikasyonlarımızı yapmaya koyulacağız inşallah. yani yaz başına kadar sanayiden çıkmayacak gibime geliyor ama inşallah sonunda keyifli bir araç olacak
Tekrar iyi dilekte bulunan ve takip eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Özgür bi arkadaşımın dirksiyonu, vtec ten beri kullanıyorum, satmayı düşünürse sana haber veririm![]()
Maşallah.
Aslında biraz cevabını bildiğim bir soru ama yine de soracağım. Aracın orijinal göstergelerinden bulunma şansı hiç yok muydu?![]()
var tabi ama bulana kadar göstergesz kalmayalım istedim
bu araçların parçaları artık fırsatçıların elinde ederinden fazla ediyor ve bende aceleye getirip çok para vermek istemedim. bulduktan sonra bunu yine aldığım paraya satarım düşüncesiyle yeni tip gösterge taktım şimdilik ama şuda var benim en sevdiğim göstergesi şuan üstüne taktığım yeni tip gösterge paneli![]()
Maşallah ya çok beğendim, kazasız belasız inşallahVideo bekliyorum incar olarak
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)