Allah kolaylık versin. Gerçekten bir efsaneyi geriden ayağı kaldırıyosunuz. umarum istediğinizden daha iyi olur takipteyiz..
Allah kolaylık versin. Gerçekten bir efsaneyi geriden ayağı kaldırıyosunuz. umarum istediğinizden daha iyi olur takipteyiz..
valla bende bilmiyorum, yen oyuncak buldum kendime
asıl sen neredeyse çık ordan bi yüzünü görelim kardeşim![]()
Teşekkürler..
elimden geldiğince görsel içerik yüklemeye çalışıyorum, ztn boya alt zeminini yapmaya başladım, şimdilik kendim deniyorum, yapabilirsem kapımın önünde olacağından bolbol foto yüklerim
Teşekkürler..
Tofaş sayesinde değeri bilinmese de, bizler için değerli bir araç olduğunu gelen yorumlar sayesinde daha iyi anlıyorum, inşallah islerinde dilekleri yerini bulur ve gzel bir araba çıkartırız ortaya![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Allah kolaylık versin.efsane geri dönüyor.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Çok iyi yaa![]()
- 16 CBK 64 İ-ES
- 16 KM 562 VTİ
- 16 EP 030 Type-R
Furkan Cbk Photography
- HONDA is a LifeStyle !
Maşallah, bu sefer hepsinden güzel olacak bro![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Çok güzel ve kıymetli bir araç İnşallah ağız tadıyla istediğiniz gibi sonuna gelirsiniz projenin.
Ben bile heyecanlıyım bitince ortaya nasıl bir şey çıkacak diye
Kolay gelsin elinize emeğinize sağlık, Maşallah.
Teşekkürler..
Teşekkürler Brocuum
bende oonun için uğraşıyorum, zımpara macun işinede başladık hayırlısıyla güzel olacak
Teşekkürler..
Çorluda arkadaşlarım var, hatta biri Murat elektronigin sahibi, yanlarına geldiğimde bir gün canlı canlı görür, bi turlar heyecanını yenersin inşallah kardeşim![]()
maşallah çok guzel birsey yapıyorsunuz daha fazla foto paylaşırsanız yapım aşamasında çok guzel olucak merak ediyorum nasıl oluyor diye ???
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Nefis yahu.. Allah utandırmasın gerçekten değil Türkiyede Dünya da sayılı bir aracla ugrasmak ayrı zevklidir. En yakın zamanda bitmiş halini gormek ümidiyle..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Allah kolaylık versin istediğiniz kıvama gelir umarım.
Teşekkürler..
dediğin gibi aslında ama bu aracın dünya standartlarına ulaşabilmesi için gerçekten çok zmn, para ve emek harcamak gerekli. gerçi bunları yapsak orjinalliğini nasıl geri getireceğiz onu hiç bilmiyorum ama makbul olsun die uğraşıyorum işte
Teşekkürler..
Biraz macunu az oldu ama kıvamı şimdilik iyi yinede
Teşekkürler..
hadi bakalım senin makineyide görürüz, sierradan sonra ne çıkacak ortaya bekliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)