yeni resimler
arka çamurluktaki fi tarihinden kalma kazıntıları, taş motoru sayesinde tamamen kazıdım
sonra ilk kat macun denemelerimoldukça zor bir işmiş ama başaracağım
Bu da bonusFurkan usta Hilton kaporta&boya
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Maşallah kardeşim Allah sağlık versin rüzgarda kalma ama![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kankacım sağolasın, dikkat ediyorum merak etme, bide haftaya c.tesiye iş çıkarma![]()
paslı bölgeler için pas dönüştürücü kimyasal kullanabilirsiniz. o bölge ömür boyu birdaha paslanmaz böylece![]()
RACE WERKS
bugün baya yol kat ettim ve arka çamurluğu baya bi şekillendirdim
cam altındaki hattı çok düzgün yaptığımı zannediyorum ama astardan sonra anlayacağız ne yaptığımı
oluk yapmak zaten benim harcım değil, ustayım diyen bile 131 in oluklarını yamuk yumuk yapar o nedenle ufak tefeğine takılmıyorum ama yinede iyi oldu daha üstünede çalışacağım
işte fotolar
![]()
DIY başlığı altında açmaya çalıştım konuyu ama bi türlü onaylanmadı konu, bende buraya açtım![]()
valla bilemiyorum, konu onaylanmadığında neden dolayı olduğunu da bildirmiyorlar, hatamızı düzeltelim veya her neyse şikayetçi değilim, uzatmayı da istemiyorum![]()
maksadım ztn yaptıklarımı adım adım bir yerde toplamaktı, bu konu başlığı altında da bunu yapabiliyorum![]()
maasallah furkanmkolay geılsın gercekten zaman-emek ıstıyor ... keske dıyorum sadece ısımden dolayı
bu arada yaslanmısız lan(yrv'den 6 sene gecmıs
)
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
maşallah kolayca bitirirsiniz umarımbu aralar bol bol mirafiori başlığı görüyorum ağzım sulanıyo vallahi yapasım geliyo benimde =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Helal olsun büyük iş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)