furkan emeğine sağlık![]()
furkan emeğine sağlık![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Moruk mikemmel mikemmel maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
çok çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlıkTek aklıma takılan koltuklar oldu nostalji tarzında yarış koltukları nasıl olurdu acaba
![]()
Beyler teşekkürler..
Erel koltuklar değişebilir ama şuanda masraf olmasın, işimiz görülsün diye bunları taktım ilerde daha uygun birşey bulursak değişebilir![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Burak teşekkürler..
Doğan panjur şuan elimizde yok, panjur bulmak kolay ama orjinal farları yoksa panjur işe yaramıyor ve far ve ayaklarını bulmakta zor![]()
internette bazı kişiler ne yazık ki ellerindeki malzemeyi dünya fiyatlara satıyorlar ve bizde yararlanamıyoruz ama arayıştayız, ilerde mutlaka olacakşimdilik 115 liraya hallettik 20 katı vermektense
![]()
panjuru benimde gözüm aradı nette fiberleri var kaliteli yapılmışı varsa bence kullanılabilirdi ama far ve far ayaklarının fiyatını bilmediğimden bişey diyemiyorumtamponlar orjinal racing tamponlarımı olucak ? birde dodikler var racinglerde çamurluk dodikleri sizde yoksa bence çamurluk ağızları siyah boyanmalı
fiberde olsa şu alınabilirdi bence
FİAT MİRAFİORİ ÖN PANJUR TAKIMI KOMPLE - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 79707135
Onur fiber panjur bence araca şaşı bir bakış veriyor araca![]()
o nedenle oem panjur olarak bunu taktım en azından pilastik ve düzgün![]()
komple orjinal mirafiori panjuru 1000 lira gibi bi paraya mal oluyor ne yazık ki
tamponlar çok detaylı fiber ve plastik kadar kaliteli! Koray(131mirafiori) kullanıyor neredeyse 1.5yıldır kendi yorum yapsın
dodikleride şu aralar tamponlar kadar kaliteli bi şekilde çıkartmaya çalışıyoruz
Koray sağol, çalışıyorum gidemem ama izinli olsam rodaj muhabbetine gelirdim valla![]()
Çok Güzel Gidiyor ve Öylede BiticekMaşallah Ama Panjur Gerçekten Kafadan Çok Farklı Olmuş Kesinlikle MİO Panjuru Takılmalı Söylemesi Kolay Ama İnşallah En Kısa Sürede Takılır
![]()
kapı kolu siyah olmamı bence![]()
tam anlamıyla saklanmak için toplanacağında takılır orj. panjur vs. bence.
bitirde foto.larını çekelim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)