canım sıkıldıkca konuyu baştan aşağıya okuyorum. çok uzun uğraşlar verilmiş kazasız belasız
Epey bir uğraşı zamanda sonra hadi geçmiş olsun diyelim Ersin..
Bundan sonra tadını, keyfini çıkarmanı dilerim...Kazasız,belasız iyi sürüşler.....
anfi sorununu çözdünüzmü?
araç gayet iyi duruyor bi jant konuldumu tamamdır.
tabi yine senin bileceğin iş satma konusu ama sx ler birazda sahiplerinin hem parasına hem zamanına ortak olan araçlar![]()
keşke bende böyle bir projede calışabilseydim bu heycanı yaşamak gerçekten güzel güncel fotoları bekliyorum
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Gerçekten helal olsun. Çok büyük emeğiniz var gerek maddi gerek manevi inşallah herşey bittikten sonra sorunsuz keyifli bir şekilde gazlarsınız. son durum hakkında güncellersiniz inşallah![]()
eline sağlık abi..tozlu paslı sökmeye çalıştığın yerde cillop gibi görünce ben bile duygulandım dönüşümemaşallah kazasız belasız
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Gerçekten büyük emek var parayla ölcülemiycek kadar inş hiç satmak zorunda kalmazsınız kazasız belasız cok güzel olmus
Çok güzel olmuş tamamen sabır işi.
İyi bir anı olması için söküm yapılan yerde güncel fotolarıda aynı açılardan çekip koyarsan hem esprisi olur hemde iyi anı yada sabrın gücü ortaya çıkar.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
ben muhtemelen benzin döküp yakmıştım şimdiye. büyük emek, büyük sabır, maşallah.
dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
futbol enteresan oyun. - ömer üründül
beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)