hiç haberimiz olmadı dün tekdemire gitmesek bihaberiz :) hayılısı olsun kardeşim her türlü desteğe hazırız ;)
hiç haberimiz olmadı dün tekdemire gitmesek bihaberiz :) hayılısı olsun kardeşim her türlü desteğe hazırız ;)
valla ıstanbulda olsam fena yardım ederdım sana:)
Kaloriferi takmassan muayneden geçme sıkıntısı olur ***** muaynede kaloriferi kontrol ediyorlar
Ersinim bu işler dışarda olmaz birde güzel bir liste yap bir boyaya bir motora bir içeri bir dışarı atlama beyaz kağıda arabayı tamamen boşalt kesilecek yerler kesilsin boyaya girmeden önce sökerdin hepsini
sana sabır diliyorum :)
Bir civata sökmüşüm:) Ben olmasam sen bu projeye başlayabilirmiydin :D Brooo o lazım buraya git broo şu lazım şuraya git al :D:D
Ersin projende seni azminden dolayı tebrik ediyorum başarılar diliyorum inşallah alnının akıyla çıkarsın bu işten
Kendi uğraşlarınla birşey yapmak çok çok daha iyi. Allah kolaylık versin. :)
Kaporta kısmını o tel fırça ile kazımayın dalgalanma yapıyor ve çok yorucu oluyor onla kazıması. 3M in bu işler için bir dıski var onu kullanın hem rahat edersiniz hemde metal bölüme zarar vermeden çıkarırsınız. Bauhause ta falan satılıyor bunlar direk jet taşına takılabilir tarzda olanları. ONlardan alınki sonra ustaların dırdırıyla uğraşmayın. Hatta ben derimki hiç kazımayın sonra ustalar nazlanmasın yarım araba falan filan diye. Yada ustanızı önceden bulun anlaşın sonra başınız ağrımasın.
http://www.ahsapmetal.com/FB,138,11,...h-brite-3m.jpg
2 sene önce gittim ben de böyle uğraşmıştım hey gidi zaman.Allah sabır versin.Söktüğün parçaları, civataları vs çok iyi sakla.Sökerken fotoğraf çekseydin montaj kısmında faydası oluyor.Allah kolaylık versin.
allah kolaylık versin ama bundan daha zevkli bir şey var mı yaa ben çok seviyorum arabayla uğraşmayı, bikaç arkadaş yardımcı olsa daha hızlı ilerlersin yarın bir gün proje bitince kendi eserin olur severek binersin.
Gerçekten zor bir iş ama zevkli görünüyor.Kolay gelsin..
pehlivanoğllarından zeki'nin nargilesi yok !!!
ondan çalışmıyodur o :D dayı'da zaten çayla çalışır :D
kolay gelsin baya yorucu olur ama bittiğinde çok güzel olucak gibi duruyor :)
Tam cahil cesareti ile giriştin işe , allah sonunu hayretsin Ersin. :) Hahaha. Artık satamazsın da bu şekilde , mecbur yapacaksın :) Neyse ki 10 yıldır S13 'ü olup 1 vidasını sökmemiş arkadaşlarımıza göre cesaretini kutlarım. Ama bu iş sandığından fazla para harcatacak sana.
Boya sökücü fikrini kim verdi allah aşkına :D
Ersin Allah sabir versin:ogercekten zor bir ise kalkmisin bende zamaninda yapmistim bu tarz cilginliklar cok zor gercekten ama bitince herseye bedel tabiki:icon_tup:Allah kolaylik versin:rolleyes:
allah yardımcın olsun ben kendi dükkanımda 3 ay uraşmiştim yapabilmek toplayabilmek için...ihityacin olacak en önemli şey 1 SABIR 2 PARA.....drift yarıişinda da sölemiştim...
bi isteğin olursa çekinmeden ara ersinim beklerim...
Arda'cım mekan belli her zaman beklerim :)
Eywallah Gökan Eksik olma :)
Ömer takıcam kaloriferi.Cage projelerndirme konusunda bilgin var mı bu arada ? Yapmak ve uygulamak kolay ama muayne nasıl oluyor ? Cageli standart otomobiller var çünkü trafikte.
Senat bilmiyrum abi elimden geldiğince yardırıyorum :) şu elektroliz konusunda yardımını isteyeceğim. Araba boyadayken onları halledebilirsek süper olur.
Amin :) İmzandaki web sitesiyle bir bağlantın var mı ? ihtiyacım olan bir kaç parça var özellikle tamponların yurt dışından gelmesi gerekiyor.
Artislik yapma hortum işi ne oldu ?
Amin inşallah :)
Teşekkürler :)
Muy tavsiye için çok teşekkürler. dış kısmı tel fırca ile almıyorum. Hiç bir şekilde saçı çizmek ve deforme etmek istemiyorum. Bu tavsiye ettiğin ürün çok mantıklı ancak dışarıda kullanıma uygun değil ses ve toz konusunu engelleyemiyorum. Ya kapalı bir yer kiralayacağım. Yada aracın bulunduğu yerin etrafını kapatacağım ( ciddiyim ) :)
Ustalar aracın sökülmesine ve kazınmasına ciddi paralar istiyorlar. Hemde kazımıyorlar saç a kadar..Ben o hamallıkları yapıyorum açıkcası kazıma işi bittikten sonra macunlayıp boya atıcaklar.
Montaj kısmının çok zor olacağını tahmin ediyorum ama çok fazla sx kulanan var ve cidden işi bilen insanlar onların desteğiyle toparlayacağız inşallah. Bütün civatalar uygun civatalarla yenilenecekler. Bu arada mesajınızı aldım çok sevindim teşekkürler :)
Zevkli olmasına zevkli ama bakalım :) riskli bir ihale aldım ya rezil olacağım ya vezir :)
Teşekkürler :)
Zeki'yi öldürücem yakında adamlardan gelen yardım sıfır ! Teşekkürler.
Gelelim sana ! bu proje başladı ya bana kaçtığı kadar sanada kaçacak haberin olsun :) şu günlerde takılmadığım için seni aramıyorum ama ilerleyen günlerde telefonunun susacağını çok sanmıyorum :)
İlk etapta boya, kaporta, ısı ve ses yalıtımı için 6.000 tl bütçe var umarım aşmam..
Sana çılgınlık gibi gelebilir ama mecburen yapıyorum keyfimden değil. Arabanın kaportası bu haldeyken motor yada her hangi bir değişiklik bana hiç mantıklı gelmiyorum. Boyatsaydım belki yine dışarıdan görünmeyecekti. Güzel bir araba olacaktı ama ben içini bildikten sonra ne anlamı var. Önce kendim için yapıyorum arabayı.
Boya sökücü konusuna gelince başka tavsiyen varsa yaz artislik yapma :)
Birde bana çok acil en ucuzundan hidrolik yağı gerekli :) Nasıl halledicez o işi ? Diğer yerlerin boyasında şanzuman yağı kullanacağım. Elim değmişken onuda test edeyim :)
Abi biliyorsun bu çılgınlıkları yapmamak için çok kastım ama malesef :) ihale bana kaldı bende hakkını vermeye çalışıyorum :)
Eywallah ramco eksik olma :) sen istemesende arar rahatsız ederim zaten :)
ara kardeşim çekinme :)
Allah'im tiplere bak :D
burak ile zeki'nin altindaki de denizhan degil mi?
vur kirbaci calistir hepsini :)
kolay gelsin,umarim emeklerin karsiligini alirsiniz da, kapali bir yer edinseydiniz süper olurdu.
uzun sürecek bir dönemde cadir saglikli degil.
ekleme: kalorifer takmasanda olur ama soguk ve bugu ile bayagi ugrasirsin.