User Tag List

Sayfa 8/19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
357 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: sekizyüzsekiz Project / Nissan 200sx S13 Ersin ÖREN - Nasıl Delirdim ?

Ersin ÖREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gün 5.

30 Ağustos tatil olunca hemen kolları sıvadım ve sabah 08:30 da çadırı kurmaya başladım..

ÖSS'ye ve Üniversitedeki bütün vize, final sınavlarına geç kalmış birisi olarak hayatımda 2 şey için seve seve ve isteyerek erken kalkıyorum . 1. Ralli yarış sabahları 2. Sx

Çadır'da olsa Bayrağımızı Unutmadım..

Bu gün çamurukları ve ön tamponu çıkartmak istiyordum önce onlara başladım.
    Pastan nefret ediyorum ! civataları sökmek oldukça uğraştırdı ve malesef her 5 civatadan 2 si kırıldı...

En sonunda komple ! söktüm..

Eski davlumbazlarımız.. Yenileri alındı bile !

Aynalarıda söktüm artık..

Rüzgara dayanamayıp 20 mtre'den intihar eden sx tamponu..

Tavan..

Ne zaman kırılacak diye bekliyordum..Allahtan yenisi hazır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ersin gördüğüm kadarıyla ön panelden sol taraf içerde onu çektirmen gerekecek...

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ersin proje güzel ilerliyor maşallah ama sen yokken hurdacılar sökmesinler aracı terk edilmiş sanıp
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ersin gördüğüm kadarıyla ön panelden sol taraf içerde onu çektirmen gerekecek...
    Ramço Ön koruma demirini söylüyorsun ?
    Onu diyorsan koruma demiri komple değişecek.

Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ersin proje güzel ilerliyor maşallah ama sen yokken hurdacılar sökmesinler aracı terk edilmiş sanıp
    Tam karşısında Güvenlik var aracın artı benim ev var ama dışarıda olmuyor.. Artık kapalı bi mekana geçmek farz oldu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    knka değişmesinden ziyade sentesine gelmesi için çekilmesi gerekecek zira sol taraf bayaği içerde çünkü...

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ersin, kaportayı zımpara taşıyla kazıma sakın. ısınır, dalgalanma yapar fark etmezsin. İyi işçilik istiyorsan, takoz al, elle yap. tecrübeyle sabit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    knka değişmesinden ziyade sentesine gelmesi için çekilmesi gerekecek zira sol taraf bayaği içerde çünkü...
    Bro dediğin yeri bi işaretlesene anlamadım tam.farklı bi yeri söylüyorsan ona göre hareket edeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ersin, kaportayı zımpara taşıyla kazıma sakın. ısınır, dalgalanma yapar fark etmezsin. İyi işçilik istiyorsan, takoz al, elle yap. tecrübeyle sabit
    Zımpara taşını saç a sürmüyorum sadece çok kalın macunlu yerler ki ona bile kullanamıyorum çok toz oluyor.. mevcure sadece boya sökücü ve spatula ile ilerliyorum.
    Takoz nedir ?

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ersin ÖREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zımpara taşını saç a sürmüyorum sadece çok kalın macunlu yerler ki ona bile kullanamıyorum çok toz oluyor.. mevcure sadece boya sökücü ve spatula ile ilerliyorum.
    Takoz nedir ?
    Takoz dediğim, boyacıların kullandığı sert bir parça üzerine tutturulmuş zımpara. Kullanım kolaylığı sağlıyor. ama el kol gücü ile zor oluyor tabi. Macun can sıkıcı ya, bi de saçma sapan yerlere gereksiz kullanmışlardır şimdi. Kolay gelsin, istediğin gibi yaparsın umarım.
    Boya kaporta konusunda çok uğraştım, arada bir ukalalık yaparsam mazur gör ben yandım sen yanma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takoz dediğim, boyacıların kullandığı sert bir parça üzerine tutturulmuş zımpara. Kullanım kolaylığı sağlıyor. ama el kol gücü ile zor oluyor tabi. Macun can sıkıcı ya, bi de saçma sapan yerlere gereksiz kullanmışlardır şimdi. Kolay gelsin, istediğin gibi yaparsın umarım.
    Boya kaporta konusunda çok uğraştım, arada bir ukalalık yaparsam mazur gör ben yandım sen yanma
    Tamam tamam biliyorum onu su ve zımpara konusu

Estafurullah hep dediğim gibi bütün öneri ve tavsiyelere açığım. Yazılan her şeyi her yorumu okuyup araştırıyorum. Sonuçta amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok

fastcare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ersin süpersin Bizim Evo III projesi 1,5 ay sürdü. Neler çektiğini iyi bilirim o yüzden... Ankara'dan yardım edebileceğim birşeyler olursa mutlaka haber ver kardeşim...
    otomobil restorasyon

LeeGo26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baştan sona okudum azminiz beni çok etkiledi, tebrik ediyorum. umarım istediğiniz gibi olur ve bittiğinde karşısına geçip bi kahve içtiğinizde "geç oldu amma temiz oldu" dersiniz Allah kolaylık versin
    Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...

91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir

JusticeForAll
    Misafir
    işiniz çok zor tekrardan kolay gelsin çok büyük zaman uğraş ve en nihayetinde maliyet istiyor umarım istedğiniz gibi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fastcare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ersin süpersin Bizim Evo III projesi 1,5 ay sürdü. Neler çektiğini iyi bilirim o yüzden... Ankara'dan yardım edebileceğim birşeyler olursa mutlaka haber ver kardeşim...
    Eywallah Can Sizin ki kadar mükemmel bir proje olmayacak ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum İç mekanı toparlarken yardımlarını isteyeceğim

Alıntı LeeGo26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baştan sona okudum azminiz beni çok etkiledi, tebrik ediyorum. umarım istediğiniz gibi olur ve bittiğinde karşısına geçip bi kahve içtiğinizde "geç oldu amma temiz oldu" dersiniz Allah kolaylık versin
    Çok teşekkürler Umarım dediğiniz gibi sonunda emeklerimin karşılığını alabilirim. Her ayrıntıyı gözden geçirirmeye çalışıyorum maddi ve manevi gücümün yettiğinde.

Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işiniz çok zor tekrardan kolay gelsin çok büyük zaman uğraş ve en nihayetinde maliyet istiyor umarım istedğiniz gibi olur
    Amin inşallah en büyük sıkıntı maddiyat oda zamanla olacaktır. Gerekirse 1 sene geç olur ama düzgün olur.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynaların olduğu yer baya kötüymüş ersin oralara ne yapacaksın ? tekrardan ustanın sac yapması baya zor olacaktır

bence kapılarda fazla çürük ve pas varsa temiz bulursan değiştirmeni öneririm hem fazla uğraşmamış hemde daha temiz bir yüzeyin olur.

ben e21'i söktüğümde fazla çürük olanları değiştirmeye veya yeniden sac yaptırmayı planlıyorum eğer yeniden sac yaptırma gibi bir planın varsa yaptırdıkdan sonra tecrübelerini alalım nerde tecrübe kazandığını söylersin şemsiye hepimize girdi ama plaj şemsiyesinden kaçalım bari

maşallah çok güzel gidiyor renk olarak ne düşünüyorsun ? renk değişecek mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynaların olduğu yer baya kötüymüş ersin oralara ne yapacaksın ? tekrardan ustanın sac yapması baya zor olacaktır

bence kapılarda fazla çürük ve pas varsa temiz bulursan değiştirmeni öneririm hem fazla uğraşmamış hemde daha temiz bir yüzeyin olur.

ben e21'i söktüğümde fazla çürük olanları değiştirmeye veya yeniden sac yaptırmayı planlıyorum eğer yeniden sac yaptırma gibi bir planın varsa yaptırdıkdan sonra tecrübelerini alalım nerde tecrübe kazandığını söylersin şemsiye hepimize girdi ama plaj şemsiyesinden kaçalım bari

maşallah çok güzel gidiyor renk olarak ne düşünüyorsun ? renk değişecek mi ?
    Bi kaç post önce yazmıştım. Temiz kapılar var ancak maddi açıdan bakıldığında oraya saç yapmak çok daha ekonomik görünüyor. Şimdilik yeni saç kaynatılacak aynalar için.

Yeniden saç yaptırma mevzusuna ellimden geldiği kadar girmemeye çalışacağım ama mecbur kaldıgım ve kurtulamayacak yerlerde elbette yaptıracagım veya yapacağım. Bütün öğrendiklerimi paylaşırım

Renk konusu için henuz erken ama kırmızıdan vazgeçmeyi pek düşünmüyorum alev alev yanan bi kırmızı hiç fena olmaz

Bu arada şu anki psikolojim aynen budur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika bi işçilik gerçekten.. Emekleriniz harika, sanayide bukadar incelikle uğraşıcaklarını sanmıyorum. Tam bir canavar ortaya çıkıyor.. Maşallah..
    Aşk sadece tutkudur..

barkinakgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabrınız gerçekten çok iyimiş her vidasında alın terim var diye bileceksiniz gururla tebrik ederim
    MKV

classic0606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesm gözün baya bi karaymış,Allah kolaylık versin,proje bıtımındeki aracın başına geçip ilk bakısındaki mutluluğu şimdiden fazlasıyla haketmişsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)