Melih abi kazasız belasız kullan kapı bantları göz tırmalıyor![]()
ophell.com'dan "DoGuKaN"
egzos takıldı hemen, yaylarda ilk fırsatta geri takılacakhacı hep büyüyünce bu işareti yapmak istedim yanlış anlama
sağol cümlemize. ben hala corsadan devam ama oldu mu şimdi senin honda
bantlarda sonrasında boyatmak gerekir diye bir kocakarı lafı var aklımda ondan ellemiyorum
şimdi fark ettim fotoğraflarda araba seda sayan gibi görünüyor photoshop falan yok yaylardan öyle
hayırlı olsun bende 5 corsa eskittim 6.yı düşünüyorumcorsa d van aklımdan geçiyor van olmasının dezavantajları nedir rica etsem yazabilir misin?
ben seriye göre gitmeye çalışıyorum hedefim 'e'önceki aracımda c kasa vandı.
gerçekten düzgün ve temiz olduğunu varsayarsak, her sene vize ( benim için çokta problem değil), hız sınırı 80km/h (çok uzun yol yapan birisi için problem olabilir). şimdikinin koltuk ve camları işli değil camlar problem değil ama vize için bi 15-20dk mı koltuk sök-tak için ayırmam gerekli, kasko 600 küsür liraya yaptırdım, zorunlu trafik sigortası 250 küsür liraydı, vergi benim aracım 2009 olduğu için biraz yüksek ama kasko bedelinin %5i muhabbetine yeni başvurdum daha insancıl hale gelir diye tahmin ediyorum. 2004 van ın vergisi 2004 benzinli vectra kadardı. işin özü en can sıkıcı dezavantajlar olarak yüksek vergi(aracın modeline göre değişir), birde hız sınırı olabilir
sport hiç kullanmadım ama 4 kapı corsaya göre biraz daha yol gürültüsü var belkide 215 lastiklerden kaynaklıdır. trim olarak arka yolcu tarafı tamamen farklı panellerde sport gibi kol dayama yeri vs yok pandizot yok. bagaj içi c kasa vanlardaki gibi değil tamamen plastik parçalarla kaplı. yol tutuşu orjinal jant/lastikle yanaklar çok kalın olduğu için biraz yana yatma meyili var ama 215-45-17 lastik ve h&r 50mm dizel yaylarla gayet zevkli şuan
arkada zaten difüzör var, ön ek şu halde bile tampon altı garaja girip çıkarken sürtüyor ek dayanmaz malesef
o zaman ayrı tabi Allah daha iyilerini nasip eder inş.
teşekkürler
corsanın guncel arkadan net difüzörü görebılecegım fotosu varsa paylasır mısın. bende difüzör arastırıyorum yardımcı olursan sevınırım
maşallah corsa candir bir yikamaci olarak cok meth edilen bir araba olarak yorumlar alıyorum. Tekerleğine taş değmesin![]()
Benim düğüne anlaştığım fotoğrafçıyı yönlendirebilirim difizör çekimi için bilasizinkinden daha ucuz. Bütçe dostu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)