camlar vizede problem değil fakat koltuklar problem. çevirmede problem yaşamadım. sadece radara girince sıkıntılı çünkü o zaman işler kamyonete göre işlemeye başlar![]()
Sirada on lip var ondan sonra on tarafa eşten dosttan bi sigara paketi bulup yer ve lip arasindayken fotograf cekmen gerekiyo. Nokia'nin renksiz ekran polifonik zil sesli fenerli modelleride iş gorur. Hadi hayirli olsun
Edit: Bi daha izmire geldiginde yaninda siyah folyo ya da plastidip'in olsun. On panjuru kaplayayim
maşallah kazasız belasız opel serisinden gidiyorsunuz opel iyidir sağlamdır..
herkese teşekkürler.
jant işini şimdilik askıya aldım. lastik yenileme zamanı geldiğinde orjinal jantlara dönüş yapabilirim ama
spoiler netteki ilanların çoğunda var ankarada yapan vardır, ama difüzörü hiç görmedim. orjinalini pek görmedimki kalıbını alıp fiberden yapmış ustanın elinden öpmek lazım![]()
Aklıma süper bi fikir geldi mayk farları karartsak süper dururfotoğrafları bana gönderseydin keşke berkay upload eder anıl yorum yapar ata sıradaki yapılacakları yazardı. sende yorumlara teşekkür ederdin. Raconu öğrenemedin
Misal; aracımız trde tek arkadaşlar(bu plakalı başka corsa yok) daha iyisi yapılmışsa görmek isteriz saygılaR!!2!1...
prof mrof foto çekimleri yapıldığında o dediğin şekilde yaparız bila. corsamızı zaten amcadan aldık amcanın(babamın) üzerine yaptık geleneği bozmadık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)