Fatih lip için tamponu düzleştirmek gerçekten başarılı bir fikir olmuş. İlle takacam ille de takacamSon hali çok başarılı maşallah
![]()
Fatih lip için tamponu düzleştirmek gerçekten başarılı bir fikir olmuş. İlle takacam ille de takacamSon hali çok başarılı maşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
şu ana kadar elantraların bütün kasalarına sahip olmuş biri olarak diyebilirimki ilk aşk başkadır
çok çok güzel oldu son hali severek takip ediyorum maşallah
Gerçekten bravo sıkılmadan sonuna kadar okudum.
Konuyu merakla takip ediyorum.
Maşallah emeklerinize değmiş.
sağ farında biraz sıkıntımı var ? son hali oldukca başarılı maşallah.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Teşekkür ederim
Saolun
Teşekkürler
Çok teşekkürler
O aklımda ama ondan önce yapılacaklar var
Teşekkür ederim![]()
Mugen lip i sürte sürte kıra kıra tampon aşağıya doğru eğim yaptı , tırnaklar esnedi , bir tamponcuya götürdüm uğraşmadı bir ara başka bir yeredaha götürücem
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim , sizede kolay gelsin
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim , olumlu ve olumsuz eleştiriler eşit olsa belki biraz durup düşünürdüm ama şimdiye kadar ciddi anlamda olmamış diyebilen 1 kişi çıktı karşıma o da hala underground da yaşıyor o yüzden problem değil
Arkada bizcede boşluk var hoş bir difüzör ve m çıta tarzı spoyle düşünüyoruz , birde aklımızda plakasını hatırlamıyorum siyah bir s2k da ki bagaj kapağına yapışık bir spoyler vardı onu düşünüyoruz , hayırlısı![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Fotolar aşırı aceleye geldi , gideriz yine
Teşekkür ederim![]()
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim , sıkıntılar hiçbirzaman bitmeyecek sanırım ama sıkıntı kalmayıncada yapcak birşey kalmıyor boşlukta hissediyor insan böyle güzel , hala yapılacak çok şey var araçta yavaş yavaş
İnşallah
Saolasın melih , lipsiz binesim gelmiyo
bursada bir aksesuarcı gidiyorsunuz kaputunuza göre ölçü alıyor yapması 15dk sürüyor
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Sağ far normal , sol farın ayaklarında kırık var. Tampon sürtmekten dolayı tırnaklarının esnemesi (mugen lip sayesinde) ile tampon çok az yere bakıyor.
Zamanla halledilecek sorunlardan biri
Teşekkür ederim![]()
34 TE 3516
son zamanlarda okudugum en guzel evrim hikayesi emeğine zevkine kesene saglık.
tek gözume batan kısım alındıgı gunden beri duran fark kaput tampon ayarsızlıgı maskeden sonra kaput cok göze batmıyo ama far tampon acıklıkları ayarlanmalı
tekrardan eline sağlık
bu arada Babanın mekanı cennet olsun
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Sırf şu konuya yorum yazabilmek ıcın uyelık aldım. Konuyu şansa actıgın dakikada denk geldim bide üyelik onayı ıcın bekledım.. Hakikaten helal olsun, keyifle okudum, buyuk emek..
Allah utandırmasın, hayırlı sürüsler dilerim.
Teşekkür ederim
Şunaki lipten çok memnunum , komple geriye katlanıyor
Çok teşekkür ederim. O ayarı yapcak bir ustayla karşılaşmadık , bende çok üstüne düşmedim şimdilik
Teşekkür ederim saolun
Forumda bu tür konular mevcut , bende okurken hiç bitmesin istiyorum![]()
34 TE 3516
ama Fatih'im seninki hakkaten bitmek bilmedi ama sonu güzel oldu
ellerine sağlık, pek örneği olmayan bir araban olmuş oldu neticede![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Aga yorum yapmıyorum , Hyundai ile uğraşan nadir insanlardansın benim gibi(7 sene Accent Admire ile uğraşmıştım bende)
Helal olsun büyük emek var. Karşılığını da almışsınız.
Kazasız belasız güzel günlerde binin inşallah
Ön plakalığı soracaktım size. bende kare kullanmak istiyorum da bilgi vermeniz mümkün mü??
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim , en çok hoşuma giden de başka örneğinin olmaması , yolda çok nadirde olsa fabrika çıkışlı elantra denk geliyor sadece gülümsüyorum![]()
Teşekkür ederim , bakalım bizim kaç sene olacak
teşekkür ederim , bilgi derken . pm atarsanız hertürlü sorunuzu cevaplarım
Teşekkürler![]()
34 TE 3516
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)