Taze taze bugün çekmiş olduğumuz fotoları da paylaşayım
Ekstra olarak eray abiden mühürlü app larımız ve pleksiglas plakalığımız mevcut.
+bonus
![]()
Taze taze bugün çekmiş olduğumuz fotoları da paylaşayım
Ekstra olarak eray abiden mühürlü app larımız ve pleksiglas plakalığımız mevcut.
+bonus
![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Üstte ki taşıyıcıların önüne şeffaf siyah pleksiden siperlik yapıp THULE fontuyla bir yazı yazdırsan nasıl olur![]()
kafamı acdın yemin ederim tutuldum bir bakım dedım saat 00:00 yatmadan takıldım 35 dakkam gitti.
gerisini yarın takip edicem.Gercekden Maşallah çok azimlisin Aracınada maşallah. Gercekten tebrik ederim.
DRİLL
Dr.Ecu
maşallah o kadar zahmete ve emeklere değmiş sonu güzel olmuş
Konuda güzel oldu çok akıcıydıtek dikkatimi çeken kaputun önündeki boşluk normal değil sanırım ayara ihtiyacı var gibi
Livestrong
maşallah konu çok güzel olmuş ALLAH sabır versin yavaş ama emin adımlar'la ilerleyip güzel şeyler çıkartıyorsunuz ortaya.
maşallah gerçekten honda olsun pejo olsun parçası bol bende paliomla çok uğraştım herşeyi custom yapma zorunda kalıyosun ve birkere olmuyo sabırların tükendiği ana çok geliyo insan içinide merak ediyorum ben şuan içini komple sparco yapıyorum
Kardeşim maşallah aracına..Bu kadar severek yapıldığında oluyor.. Yazı ve anlatımda su gibi.. Bitmesin dedim bir an.
Allah kaza bela vermesin. Umarım istediğin şeyleri istediğin zaman yapabilme gücün olur![]()
Allah lipine zeval vermesin kardeş
Kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah. fotoğraflı anlatım gayet hoş olmuş![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
valla dostum tebrikler aracın çok güzel olmuşbu arada öle okudum ki sanki masal okuyomuş gibi
![]()
illaki her konuda böyle bi çatlak ses çıkacak, çıkmasa şaşırırdım.
kardeşim kocaman maşallah sana. cepteki son kuruşa kadar arabaya harcayarak 1 ay boyunca doğru düzgün evden çıkmayarak para biriktirerek bişeyler yapmanın zevkini ben de tattım. işin en keyifli kısmı da bu aslında. emeğin çok büyük aracın üzerinde. zevkli adamsın. talihsizlikler işin tuzu biberi. sen bunlardan yılmadan hep aynı çizgide kaliteli bir şekilde devam et olumsuz eleştirilere hiç takılma.
arkadan son halinde benim gözüm bagaj üzerinde ince çıta şeklinde veya abartılı duracak şekilde dtm tarzı falan bi rüzgarlık istedi nedense. subaru veya evo rüzgarlığı değil kesinlikle. ya dtm ya da ince m3 tarzı olan çıta spoiler. arka tarafın buna ihtiyacı var bence![]()
Vay arkadaş bi kurtlar vadisinin yeni bölümlerini bide bu konunun sayfalarını iştahla bekliyorum.
Helal olsun sana.
Bu arada konuyu takipten sonra kimler ***** sitede elentra ların fiyatlarına baktı??![]()
konuyu tesadüfen gördüm ve konuyla sabahladım diyebilirim.anlatımın gerçekten süperbirden kendimi görür oldum aynı sıkıntıları şu an yaşıyorum hiçbirşey istediğim gibi planladığım gibi ve gönlüme göre olmuyor
angel eye hevesimiz vardı aldığıma taktığıma pişman oldum montaj hatasından dolayı,xenon merağı vardı sislere taktığıma pişman oldum yok balans sorunu yok uyum sorunu, kısaca seni çok çok iyi anlıyorum ve dertortağımsın
ayrıca zevklisin seçtiğin ekipmanlar çok uyumlu ve hellaflush tadında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)