liple ilgili bi problem yoktur umarım
kralsın fatih süper uğraş, helal olsun.
Hiç Sıkılmadan Okudum hepsini yaa cok iyi masallah kazasiz belasiz üstadFazla yüksek volume müziği biraz azaltmssndır diye düsünüyorum
![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Kardeşim hakikaten tebrik ederim seni ya aracına maşallah Allah kaza bela vermesin o kadar zevk alarak okudumki![]()
Ellerinize sağlık gerçekten anlatım ve fotoğraflar çok güzel.
Yanlız nacizane kendi fikrim olarak kaput giydirmeyi yapmasaymışsın sanki daha da hoş olabilirmiş
Kazasız belasız sürüşler.
Never give up,
Never back down!
Konuyu baştan aşağı tamamen okudum emeğinize sağlık yapınca oluyor dedirttiniz valla helal olsun araca gelince 10 numara 5 yıldız tek bir elentra olmuş herşeyiyle muhtaşem MaşAllah.
Üye olmadan önce konuyu baştan sona hiç sıkılmadan okumuştum, takipteyim ellerine sağlık olmaz diye birşey yok...
2 gündür aynı şeyleri bakıyorum masaallahKonuyu takip etmemin sebebi Füme rengi 99 model Elantra almamız
![]()
bende başlıyorum ufaktan düzenlemeye Fatih Dostum yardımcı olursa çok mutlu olurumMesela 15 inç 114.3 bijonlu sac jant konusunda
![]()
konuyu neredeyse baştan sona okudum ve emeğine azmine hayran kaldım tebrik ederimve konu maddiyat nedeniyle başlayamıyorum dediğim aracım için bazı şeylerden vazgeçme kararı aldırdı bana yakında bende aracımın konusunu açabilirim umarım
elentraya kocaman maşallah
Maşallah kardeşim konuyu bende baştan sona okudum anlatımın bağımlılık yapıyor. Azmine ve evdeki büyüklerin muhhabbetlerine karşı koymanı tebrik ediyorum.![]()
Uzun zaman oldu konuya bakmayalı
Kısa zamanda çok şey değişti , değişmiş..
1sene önce aracla oynamaya başlamıştım ve şuan aracı orjinale çeviriyorum , 1 senelik bir macera oldu
Aracı aileye geri verip , bana honda alınmasına karar verdik , daha zamanı var tabii ki..
Yeni bir hikaye ile karşınıza çıkabilirim
Bu da söktüğüm jantlar , sehpa yaptım honda gelene kadar
![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Çok güzel bir konu olmuş baya emek var araçda gercekten kendıne gelmıss)
Oooo kanka hondamı lip siparişlerini veriyorum![]()
[QUOTE=Gökhan Bilgin;6596637]Oooo kanka hondamı lip siparişlerini ve
Hondaya gri olursa esnek düşünüyorum diğer renkler için esnek düşünmüyorum kanka , nurinin lipten sipariş verebilirsin 3-5 tane![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
müthiş bi elantra serüveni olmuşş .)) 2. sayfadaki astra jantlarını kaça verdin fatih baya aramıştım .))
elantra tekrar yaşlı spec e dönüyor desenehayırlısı olsun honda daha keyifli olur senin için umarım allah utandırmasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)