206 yı tekrar sevdırdı rc jant ıle tamamlanır araç. kazasız belasız kullanın
206 yı tekrar sevdırdı rc jant ıle tamamlanır araç. kazasız belasız kullanın
Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
Hayırlı olsun jantlarınız. 307 jantı takmışsınız galiba. 6.5" o jantlar biliyorsunuz değil mi?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah rc ye ..sanırım dün burger in otoparkında duruyodu yanılmıyosam![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Teşekkür ederim evet biliyorum sorun değil bence çok kullandığım 2. takım buönceki aracımada almıştım.
Teşekkürler. RC candır)
Önünden geçtimde parketmedim hiç
sanada alcaz bi ara şu gel gitlerin bitsin. seninde içinde var bi RC aşkı![]()
208 GTI
Şu renk çok hoşuma gidiyor maşallah![]()
Maşallah çoook temız..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
206ya yakışan en iyi renk bence. bu renk gti olsa kesin alırdım yahuteneke style iyi olmuş kazasız belasız bi launch control yapda çatara patara mükemmel olur
maşallah kafa tenekelerle biraz daha basılsa çok daha iyi durur.
Maaşşaallah neşeli duruyo![]()
n/a ön far takımı +jant ile çok çok daha iyi durucağını umuyorum
ayrıca resimlerde shop var sanırsam koyulaştırılmış geldi resimler
hayrlısı olsun msallah
düş peşindeysen düş peşime
Sağol sinan başkan
Teşekkürler
Coil yapabilirim karar aşamasındayım
orjinal farları düşünmeye başladım son zamanlarda Angelda bi yere kadar alıp yapabilirim. Angellar yedekte kalır
Resimlerde keskinlik, arka ışıklandırma ve fil efekti var sadece, Teşekkürler herkese![]()
208 GTI
Bir akşam aileye ait, sedan ''memur spec'' clio ile tur atarken gördüm. Yanına yaklaşmak için baya bi sıkıştırdım lpg'li cliomu. Yaklaşıp Techtenmisin diye sordum. Çektik kenara konuştuk. Aha bi baktım eskiden arkadaşım çıktı. Fazla muhabet şansıda bulamadık o gece.
Yollarda tanışan tech üyelerini o akşam anlamıştım. Nasıl güzel hislerle tanıştıklarını. Daha önceden tanımadığım bir arkadaşım olsaydı da güzel olurdu. Şimdi daha güzel fotolarla aracını inceleme fırsatı buldum. Fena alet. Buradan da slm sana dostum![]()
zevk işi sonucta ama bence angeller cok hoş durmus.angellerin modası gecti densede mercekli far sonuc olarak yolda giderken aydınlatma konusunda orjınal fardan daha iyi.masallah aracınız cok guzel RC jantlarla cok iyi durmus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)