1.4 şaka makinası gibi geldi bana maşallah
Mantzel olayını bayağı bi merak ediyorum, z14xe motorda ne kadar farkediyor. Maşallah aracınıza bu arada, çok iyi düşük.![]()
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
Mantzel aşırı derecede farkediyor.Arac uzun süredir tanıdığımda çoğu şeyini beraber yaptık.Ama belge olmadan hp yazmak istemedim.
Orjinali biliyorsunuz 90 hp,üst ecotec kapak sökülü mantzel chip filtre var.Komple sıfır motor yapılmadan önce dyno çıktısı var 109 hp civarı idi,fakat motor yapıldıktan sonrasında dyno ya çıkartmadık o yüzden kesin bişey yazamadım.Şuan özellikle kalkışta 1.4 için baya iyi gidiyor.Dipgaz la aynı performansta kadranı çevirebiliyor fakat km de 55 kuruş yakarak
Şuan yüksek hali 3-5 cm daha indirilebiliyor
Teşekkür ederim sağolun
Teşekkür ederim sağolun
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Sabahtan beri düşünüyorum aklıma gelmiyor adı,bendede mantzel powerbox ve chip var,filtre ve egzos sistemi var.Motorun fotoğrafını size gönderirim.Şuan çok kirli
![]()
Video çekmeye zamanım olursa yürüyüşünü görürsünüz.
Uzunyolda 33 kuruş şehiriçi sakin kullanım 40 kuruş dipgaz 55 kuruş.
3000 devire kadar normal fakat sonrasında çok iyi 1.4 bir araba için.Özellikle kalkışta pire gibi uzuyor
Saygılar...
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
maşallah kazasız belasız ...![]()
Jantlar cidden güzel olmuştampondaki boyasız yerleri ısıtmayı denediniz mi ? Corsalarda kronik galiba..
opelim.nettede dialoğumuz olmuştu. son fotolarını yeni gördüm.maşallah çok güzel bir araç Allah kaza bela vermesin.ön lip ve logosuz panjur işini naptın?bir karara bağladın mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)