golf1 ıcın fıyat pm alabılırmıyım =)
Printable View
golf1 ıcın fıyat pm alabılırmıyım =)
Honda Civic EG icin fiyat alabilir miyim? Montaj icin yeriniz mevcut mu? Amortisorler bi zaman sonra patlama ihtimali var mi? ***** yollarda gazliyoruz
Video çok iyimiş ya Maşallah :D
yeriniz nerde acaba ? bir de jaguar x-type ımız var yürüyen mondeo ile aynı fiyat bilgisi alabilirsem çok iyi olur :)
@Eyüp
Teşekkürler
@evolander
Atıyorum hemen PM
@ice
Atıyorum adresi PM
@SNCKTR
Atıyorum hemen PM
@Time-R
Fiyat için atıyorum PM.
Range Rover'daki körüğün patlama ihtimalinden fazla değil.
Temiz tutup, bakımlarını yaparsanız, aracın lastiklerinden çok daha uzun ömürlü olması beklenir.
@Ali K.
Teşekkürler
@Emir-Sb3R
Fiyat bilgisini atıyorum PM olarak.
muhtesem ozellikle bukadar hizli tepki vermesi inanilmaz cok basarili
http://i1112.photobucket.com/albums/...5F0787C7BE.jpg
Bu arac icin bilgi alabilirmiyim pm den...en yuksek hali bu sekilde olsa olur sknti yok kullanimda...
bu işi kaliteli ve işin arkasında durarak yapıyosanız muşteri yağar zaten elinze sağlık bol kazançlar.
bende seat leon FR için Pm alabilirmiyim...
Benim merakım yol tutuş ? bu sistemin yol tutuşu nasıl ? kesme yaydan yada spor yaydan daha mı iyi ?
dacia duster için fiyat pm alabilirmiyim.
Merhaba Arkadaşlar,
Geçtiğimiz haftalarda şehir dışında olduğum için dönemedim. Kusura bakmayın.
Bu arada markamız hazır.
AIRMADZ
@10UR
Teşekkürler
@EM-RE
Bu yüksekliğe çok rahat çıkacaktır. Hatta yaylanması için de mesafe kalacaktır. Bu yükseklikte konforlu sürüşe sahip olursunuz. Fiyat ile ilgili PM atıyorum.
@civic@ef
Teşekkür ediyorum. Arkasında durarak ve kaliteli yapınca biraz fiyat tırmanıyor. Ama kalitemiz de bunu gerektiriyor. Dilerim alan müşterimiz de farkına varacaktır kalitenin.
@can0001
Atıyorum fiyat için PM
@Ufuk
Kullandığınız yükseklik ve amortisör yüksekliğine göre değişiyor. Kısa, spor veya ayarlı amortisör üzerine yaparsanız yol tutuşu çok başarılı olur. Ama standart amortisör üzerine isterseniz orjinal amortisörden konforlu olur. Eğer biraz daha yüksek kullanırsanız da körükler sertleşeceğinden yol tutuş iyi olur. O nedenle ihtiyaca göre amortisör seçimi yapmak gerekiyor.
@emreakyol
Etıyorum hemen PM.
Audi TT quatro için fiyat bide kaç günde elimde olur motaj size ait ne kadar olur. ?
Peugeot 207 gt için fiyat alabilirmiym ?
@dirk
PM gönderdim
@gokayy
Size de PM gönderdim.
laguna2 için pm alabilirmiyim
@emre_
PM gönderdim
impreza gc8 icin fiyat alabilirmiyim
clio 2 sport ve fiat tipo için PM alabilirmiyim ?