biraz abes kaçıcak ama bende merak ediyorum bu olayı ve tofaşa uygulanıyormu uygulanıyorsa fiyatı ne oluyor bir ilk yapabilirim eğer oluyorsa :)
Printable View
biraz abes kaçıcak ama bende merak ediyorum bu olayı ve tofaşa uygulanıyormu uygulanıyorsa fiyatı ne oluyor bir ilk yapabilirim eğer oluyorsa :)
@altugkocer
PM gönderdim
@ozcan_can
PM Gönderdim
bildiğim kadarıyla ksportun coilover suspansiyona air uygulaması mevcut .
ksport ile karşılaştırıldığında fiyatlarınız ne durumda ?
bmw z4 için konusursak eger (E85).
internet sitenizde cabrionun sürücü kapısını kim boyadıysa kör olmuş :D
emeğinize sağlık inşallah düzgün, dürüst, sorunsuz ticaret yaparsınız :)
@10ur_K
KSport en ucuz kitini $3000'dan satıyor.
Ve bu kit, bizim sattığımızın aksine analog yani valfleri siz açıp kapatıyorsunuz.
Biz manuel olarak adlandırılan elektrikli İtalyan selenoid valfler kullanıyoruz.
Sadece iki yönlü kitin fiyatı bu. Yani önler tek tuşla ve arkalar tek tuşla çalışıyor.
Bu durumun dezavantajı eğer sola viraja giriyorsanız aracın yükü sağa kaydıkça, sağ körüklerdeki hava sol körüklere geçiyor ve araç daha da çok yatıyor. Yol tutuşu çok kaybediyorsunuz. Bizim taktığımız en alt seviye kitte bile 4 noktadan bağımsız sistem kullanıyoruz.
Ayrıca amortisörlerin şu anda yurtdışından gelişlerinde büyük sıkıntı var. Her ürünün TSK onaylı olması gerekiyor. Koni\Boge gibi firmalar toplu olarak mal aldıkları için, tek ürünü TSK'ya göndermeleri yetiyor. Ksport'tan aldığınız bir ürün gümrükte kalırsa +3000 TL kadar gümrük ve TSK için masraf çıkacaktır. Biz yurt içindeki amortisörlere montaj yaptığımız için ek maliyet çıkmıyor.
Sonuç olarak $3000 + Gümrük + Kargo + TR'de işini bilen biri tarafından montaj masraflarını hesaba kattığınızda daha iyisini çok daha ucuza verdiğimizi görebilirsiniz.
Tebrik ediyorum yaptığınız işten dolayı.Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz bizde bunlardan faydalanırız.:)Merak ettiğim konu seyir halindeki konforu nasıl aracın.Bir coil taktığımızda yay taktığımızda az veya çok konfordan ödün veriyoruz air'da durum nasıl?
çok güzel +++++++
maşallah kazasız belasızz...:icon_tup:
@muratburunce
Teşekkürler :)
önden 2 cm daha basılması gerek :p
Maşaallah çok güzel olmuş
Markalaşın artık :)
@kemal_koker
Önler inecek, başka yolu yok :)
Ofsetler için de yapılacaklar var.
Teşekkürler beğeniniz için.
AirMadz olarak da markalaştık.
İlk müşterilerimizin montajlarını da yapıyoruz bu ay içerisinde.
Sonunda öndeki amortisörden 2cm aldık.
Lastik artık davlumbazın üzerinde duruyor.
:)
elinize emeginize saglik...
golf 6 için orjinal amortisör üzerine işlem fiyatını pm alabilirmiyim.
Bursada tofaşa yapılalı çok oldu :)
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...84565165_n.jpg
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...10094473_n.jpg
@Erdem K.
Teşekkürler.
@OLMECA
PM gönderdim.
masaalah cok ıyı olmus kazasız belasız