Gerçekten çok iyi fikir, kompresör konusunda özelliklerini verirseniz ticari amaç dışında isterseniz fiyat alabilirim :)
Printable View
Gerçekten çok iyi fikir, kompresör konusunda özelliklerini verirseniz ticari amaç dışında isterseniz fiyat alabilirim :)
maşallah mermi geliyor galiba :D şu işin maliyeti hakkında pm alabilirmiyim / teşekkürler.
Çok iyi duruyor ya detaylı fotolarını merakla bekliyorum:)
Avrupa gibi yaşıyoruz helal bize :)
Valla merakla bekliyorum devam fotoğraflarını :)
Golf IV gibi bu da nokta olacak gibi :)
Havalı süspansiyon işine girmeniz de cidden takdire şayan, Allah şimdiden yolunuzu açık etsin :)
Masallah cok guzle bisi olmus belli..
Bana eger bir pm atarsaniz cok memnun olucam cunku bir mercedes se380 aldim 82 model air yaptiricam kesin fiyati bi pm atarsaniz ona gore ya bursaya gidicem yada sizinke ilestisime gecicem ins..
harika bi girişim gerçekten tebrikler :) a4 ü de sabırsızlıkla bekliyorum :)
abi şu işin detaylarını çok zaman geçmeden açıklarsan sevinirim :)
inş bu işi başarırsınız ve hakkınız olanı alırsınız (bence başarmışsınız sıra hakkını almakta)
şimdi sormak istediğim
sensörsüz bi sistemde araç yüksekliği nasıl ayarlanıyo dışardan bakıp göz kararı ile ayarlanmaz sonuçta arabanın iradesini etkileyecek çok önemli bi faktör en azından 4 süspansiyonunda aynı seviyede olduğunu nasıl anlayabileceğiz
Diğer fotoğrafları ve fiyatı merakla bekliyorum.
Güzel bir jantla yeni fotolarını bekliyoruz :) Maşallah.
Tebrikler, Ellerinize sağlık..
Bi ara görüşmek isterim bu konuda..
Heyecanla bekliyoruz yeni fotoları:D
Çok güzel bir girişim yapmışsınız.
Umarım sorunsuz ve f/p oranı iyi bir ürün olur, herkes ulaşabilir.
Air ride sistemini yaklaşık son 2-3 senedir araştırıyorum. hatta sizinlede telefonla irtibata geçmiştim 7-8 ay önce air li golf 4 tek sizde varsa tabi:) eğerki benim focus 2 için verdiğiniz fiyat civarı ise bu sistemin maliyeti talebin pek fazla olucağını sanmıyorum. inşallah onada bi çözüm bulmussunuzdur. basarılar:)
Evet. Fiyatlar hakkında da bilgi alabilirsek iyi olur :)
Fotoğrafları ve fiyatı merakla bekleyenlerdenim :)
maşallah detaylı foto bekliyoruz