özlediysen gel kanka![]()
Maşallah araca..Fakat bizim türkiyede yapılan bütün air süspansıyonlarda tek sorun önü ve arkayı her zaman eşit miktarda basamaması.LK da yada Mert in aracında yada Focus dada gördüm umarım bu sorunu aşarsınız.Kazasız belasız inşallah
Tüm bağımsız süspansiyonlu araçlarda durum aynı.
Arkalar her zaman daha çok içe giriyor.
Biraz da tasarımları nedeniyle araçların arka çamurlukları daha aşağıda.
O nedenle yurtdışında önler için hep kısa amortisör kullanıyorlar.
Bu da görünümü çok arttırmakla birlikte kullanılabilirliği azaltıyor.
Günlük kullanım için seçtiğiniz konforlu yükseklik Türkiye koşulları için yeterli olmuyor.
Yani görünümden kazanacağım diye konfordan ve kullanılabilirlikten feda ediyorsunuz.
Tamamen tercih meselesi. Kısa amortisörle istenen görüntü alınabilir.
Havalı süspansiyon ile yaşamak tamamen tecrübe işi.
Ben 2 senedir kullanıyorum ama öğrenme bitmiyor.
Araç her yükseklikte farklı bir yol tutuşu sergiliyor.
Hangi yükseklikte istediğiniz yol tutuş\konforu verecek diye öğrenmek aylar alabiliyor
Ben dedim ama bundan sonra tüm aldığım arabalara yapacağım diye. Kimse inanmadı![]()
Bu tarz arabalarda kafa her zaman problem olur zaten, kimi araçlarda dediğiniz gibi şasi kesmek bile gerekebiliyor, özellikle vag grubundaişinizde kolay gelsin, Allah utandırmasın. Bursa'ya alternatif geliyor olması, iki taraf içinde kaliten çıtasının yukarı çıkması demek
![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
@S.Mert
Teşekkürler.
Aslında Çamurluk ile kapı arasında kalan alt çizgiyi hiza olarak alırsanız, aynı çizginin hem ön jantta hem de arka jantta aynı yerde, bijonların hemen altında bittiğini görebilirsiniz. Araba tamamen yere paralel yani bu şekliyle. Adamlar Audi'yi yaparken yayları sökseniz bile araç yere paralel olsun diye yapmış resmen![]()
arabanın marşpiyel bölümünü yere paralel alırsanız, arka çamurluk ağzı öne göre daha yere yakındır. bence bununla alakalı![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
fotoğraflar çok güzel olacağa benziyor,fotoğrafları buraya attığınızda sizden ufak bir ricam olucak fotoğrafların yüksek çözünürlüklü olanlarınıda zipleyip upload ederek link verebilir misiniz? Arşiv için.
Zaten daha önce ki mesajlarımda hayranlığımı dile getirmiştim, tekrar tebrik ederim![]()
@cgnozdmr
Teşekkürler.
@interceptor
Fotoğrafların tam çözünürlüklü halleri bende yok ama şöyle yapabiliriz; siz bana özelden atarsınız beğendiğiniz fotoğrafları, ben de alabilirsem size iletirim.
Teşekkürler tekrardan ilgi ve beğeniniz için.
@es026
Daha da fazla süpüren çok araba yapacağız inşallah.
@erhanarici18
Çok daha iyileri gelecek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)