Gerçekten çok iyi fikir, kompresör konusunda özelliklerini verirseniz ticari amaç dışında isterseniz fiyat alabilirim![]()
Gerçekten çok iyi fikir, kompresör konusunda özelliklerini verirseniz ticari amaç dışında isterseniz fiyat alabilirim![]()
Avrupa gibi yaşıyoruz helal bize![]()
Golf IV gibi bu da nokta olacak gibi
Havalı süspansiyon işine girmeniz de cidden takdire şayan, Allah şimdiden yolunuzu açık etsin![]()
Masallah cok guzle bisi olmus belli..
Bana eger bir pm atarsaniz cok memnun olucam cunku bir mercedes se380 aldim 82 model air yaptiricam kesin fiyati bi pm atarsaniz ona gore ya bursaya gidicem yada sizinke ilestisime gecicem ins..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
inş bu işi başarırsınız ve hakkınız olanı alırsınız (bence başarmışsınız sıra hakkını almakta)
şimdi sormak istediğim
sensörsüz bi sistemde araç yüksekliği nasıl ayarlanıyo dışardan bakıp göz kararı ile ayarlanmaz sonuçta arabanın iradesini etkileyecek çok önemli bi faktör en azından 4 süspansiyonunda aynı seviyede olduğunu nasıl anlayabileceğiz
Tebrikler, Ellerinize sağlık..
Bi ara görüşmek isterim bu konuda..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Heyecanla bekliyoruz yeni fotoları
Çok güzel bir girişim yapmışsınız.
Umarım sorunsuz ve f/p oranı iyi bir ürün olur, herkes ulaşabilir.
Air ride sistemini yaklaşık son 2-3 senedir araştırıyorum. hatta sizinlede telefonla irtibata geçmiştim 7-8 ay önce air li golf 4 tek sizde varsa tabieğerki benim focus 2 için verdiğiniz fiyat civarı ise bu sistemin maliyeti talebin pek fazla olucağını sanmıyorum. inşallah onada bi çözüm bulmussunuzdur. basarılar
![]()
maşallah detaylı foto bekliyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)