aracınızın gerçekten ok gibi duruyor geçen günlerde yeni resterasyondan çıkmış bir rekord görmüştüm ama sizin aracınız sadece boyayla bile 10 gömlek üstün duruyor kazasız belasız.
Printable View
aracınızın gerçekten ok gibi duruyor geçen günlerde yeni resterasyondan çıkmış bir rekord görmüştüm ama sizin aracınız sadece boyayla bile 10 gömlek üstün duruyor kazasız belasız.
cümleten çok teşekkürler. inşallah restoresi tamamen bitince dahada güzel olucak. şuan boyası çok iyi. koltuklarda iyi sayılır ama yıpranmış biraz. ancak konfor mükemmel. sırayla yapıcaz inş. daha 2 günde 1.5 lira harcadım bile. 2-3 daha harcanınca tr deki en iyisi olma yolunda ilerleyebilir.
Hay maaşallah boncuk gibi hayırlı olsun gökhancım :)
Muhteşem bişeymiş ya Allah kaza bela vermesin :) Yanıyo resmen hala... Biraz alçaltılıp o egzozdan kurtulursa epey güzelleşir :)
hadi bakalım abi hayırlısı benimde kafamda var aslında böyle bişeyler ama beklemedeyim biraz daha ama rekord degilde coupe asconaya filan yapabilirim ben bakalım :)
edit :http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97964920/detay
bu mesela abi D:
Abi maşallah,ben 2 tane rekord alıp sattım biri otomatik biri manueldi buna göz dikmiştim,
Omegaya geçiş yaptım :) Çok konforlu otomobiller kim ne derse desin.. :)
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. krom parçaları sökerseniz daha güzel görünür bence
Valla yapicaklarinizi son derece ilgi ile takip edicem, umarim inatcisinizda son derece mukemmel bi makine cikar ortaya:)
gerçekten çok güzel duruyor kasası maşallahı var. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
arka taraf bana tek bişeyi hatırlattı e30:)
maşallah ihtiyar sağlam duruyor kazasız belasız ;)
Çok güzel maşaallah, Allah kaza bela vermesin. Bence de arka kanat sökülsün. Ayrıca jantlar da değişmeli bence. Aracın çizgisine daha uygun bir jant olmalı.
Harika ya gerçekten. Böyle az bulunan temiz, klasik tadında arabalara bayılıyorum. Gün geçtikçe daha güzel geliyor insana. Kazasız belasız kullanın, maşallah :) Takipteyim bu arabayı.
Hayırlı olsun abicim,plaka aslında çok güzel sonunda ki 1'i çıkarırsak rb26 olur :p :D
:D eyvallah sağolasın jansın.