maşallah kazasız belasız, aracın gidişatı hakkında detayları merakla bekliyorum :)
Printable View
maşallah kazasız belasız, aracın gidişatı hakkında detayları merakla bekliyorum :)
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun çok güzel, maşallah..
Cici makine. Hayirli olsun..
Hayırlı olsun takipteyim :)
Hayırlı olsun Gökhan abi. Maşallah araç çok diri duruyor.:)
Rekord tarihi boyunca Coupé'ler hep vardı bildiğim kadarıyla. Ama ülkemizde az görülmesi çok normal. Bizde de 1993'e kadar 1975 senesinde sıfır alınan Rekord D 1900 Coupé vardı. O kadar araba alıp sattık sonra, en çok da o arabaya üzülürüm keşke satmasaydık diye. Şimdi ara ki bulasın temizini..
Hayırlı olsun abi. :)
eyvallah sağolun arkadaşlar.. gidişatı şimdilik iyi yürüyen bir şahin kadar filan. şuan full lpgde kullanıyorum henüz motor ateşlemesi v.s iyileştirmedim. onlara önce motoru komple söküp inceleyip ellerimle toplarken elleşicem. motoru tanımak adına sökücem yoksa gram yağ yakma yada sorun yok. ama gidişi beni şimdilik tatmin etmiyor.
Maşallah pampa hayrını gör :)
maşallah çok güzel bi araç opel in coupeleri güzel oluyor genelde
maşallah maşallah. forumda bi oldskuul akımıdır gidiyor bakalım. umarım bozulmaz :D
araç çok temiz gerçekten. oldukça rahattır bu muhtmelen. krom parçaları bence sökmeyin bu eski modellerin gözbebekleridir kromlar.
inşallah sıkıntısız bi şekilde restore edebilirsiniz. cok guzel nadıde bıra arac.
Masallah cok güzel
abi akan salyalarım yuzunden bana klavye borclusun bı tane :) kazasız belasız cok begendım abı
Masallah..
Kazasız belasız..
Hayırlı olsun, çok güzel duruyor. Kazasız, belasız.
abi hayırlı olsun maşallah diri görünüyor.kazasız belasız günlerde kullanasın :)
Kardesim nasi durumlar merak ettim sok tak yaptin mi? Yaptiysan neler yaptin meraktayim sahsen:)