Maşallah çok güzel, seviniyorum böyle retro araç kullananların arttığını görünce![]()
Maşallah çok güzel, seviniyorum böyle retro araç kullananların arttığını görünce![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Panjur bulundu yedek ve cikma secenekleri ile fiyatlarda dahil mesaj kutunda suanhadi gecmis olsun
![]()
bbm pin :2B244451
arka spoileri sökmek istiyorum ama sökünce boyatmam gerekicek. oraya şöyle m çıtası gibi küçük kibar bi spoiler yakışır diye düşünüyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Valla aslinda spoilerla birlikte boyanmadiysa iyi bi temizlikle belki boyamaya gerek kalmayabilir, pasta cikarmaz mi acaba? Bide bu orjinal aksesuarda diil zaten ama dedigin gibi ince bi spoiler yakisikli olur hakaten
Valla isin asli benim en cok istedigim sey, resimdeki commodore'un tampunun altindaki fiber panel! Ama ne yazikki nakit vakit bulsam, yapabilicek bi usta bulamiyorum, vakit bulsam nakitle yapabilicek usta bulamiyorum, yani uzun lafin kisasi arada bi nakit bulabilsemde bi turlu bunu uygun fiyata yapabilecek bi usta bulamiyorum![]()
![]()
rekord 4 vitesiyle 200 yapamaz diye düşünenlere selam olsun.
yol bulamadım e-5de en fazla görebildiğim hız budur.
rekordun kadranı.
buda bonus opel bertonemiz. onada bi amerikan park modülü taktım.
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Haayyy yavrum beeesoyle 20 30 km duzluk bulsam bende cekerim bi kadran en 200'lugunden
ani acceleracion korkutuyo beni bi taraflar patlar diye
![]()
Uzun süre bunun 4 kapısını kullandık 87 model kiremit rengi. İnanılmaz zevkli bir araç. Kazasız belasız...
Yalnız konuyu dağıtmış gibi olmayayım da; bu fotodaki araç Rekord D Coupé değil mi?
Bizde 1993 senesine kadar bu kasa, krem renkli Rekord 1900 Coupé vardı. Ondan soruyorum.
Commodore'lar farklı bir otomobil değil mi? En azından benim bildiğim öyle ve Rekord'tan biraz farklı tasarımı var.![]()
Allah kaza bela vermesın![]()
kanka konuyu bende yeni gorenlerdenim. masallah ya alet cok duzgun cok temiz gozukuyorkafandaki proje nedir merak ettim turbolayıp drift yapmayı mı dusunuyorsun?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Evet konuyu dagitmadan hemen cevap veriyim, gerci konu rekord konusu ama olsun, resimdeki arac opel commodore gs/e (B kasa), rekord degil, ama rekord ve commodore arasinda kasa olarak hic bir fark yoktur, sadece 3 5 aksesuar, motor ve yuruyen aksam ciddi farklidir okadar yani. Rekord'un butun kaporta aksesuar aksami commodorelara, commodorelarinkilerde rekordlara uyar. Ama motor ve yururlerde commodore daha spor karakterlidir.
Edit: sizin rekordun kapilari direksiz ise o rekord D sprint coupe diye gecer buda dip not olsun![]()
Vauxhall Opel Senator LCD dash, clocks, instrumentation with plugs - Monza | eBay
gösterge için bunu düşünebilirsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)