Anahtarlık çok güzel olmuş maşallah son fotoları çok hoş kazasız belasız![]()
Anahtarlık çok güzel olmuş maşallah son fotoları çok hoş kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah kazasız belasız hocam...
hondanın en sewdiğim modellerinden biri
beyaz olunca daha bir güzel duruyor+++
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
masllah gecen gun gordum bizim caddeden gecerken valla hayran kaldım işçilik boya kusursuz duruyor tekrardan masllah
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
oda bizimabimin bakalım onu satrsa hızlı kosan bı araba almak istiyor
![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallahı var gerçekten![]()
jantlar bence çok iyi anahtardan bende istiyorum maliyeti ne kadar?Birde jaz direksyonu üzerindeki tuşların bir işlevi varmı çok şık duruyor.Maşallah
Kardeşim aracın gerçekten çok şık ve kaliteli yapılmış detayların çok çok iyi direksiyonun özellikle cok iyi düşünülmüş bir olay (EP2 ciler yapıcaklardır) benim takıldığım konu aracın otomatik olması ve ep2 paket olmaması ;Bunlara rağmen çok başarılı bir araç çıkartmıssın (....Kazasız belasız sürüşler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)