maşallah ilk önce siyah fotosunu görünce değiştirilmez bu renk dedim ama gerçekten başarılı bir sonuç çıkmış.maşallah kazasız belasız
maşallah ilk önce siyah fotosunu görünce değiştirilmez bu renk dedim ama gerçekten başarılı bir sonuç çıkmış.maşallah kazasız belasız
maşallah çok sade yapmışsın abartı hiç bir şey yok.
direksiyon işini çok iyi yapmışsın. CVT düğmesine korna bağladığını yazmışsın. peki sol taraftaki düğmeleri fonksiyonel hale getirmek için müzik sistemini de bağlamak mümkün mü? ayrıca kırmızı dikiş var direksiyon da. ayrı bir işçilik de yapmışsın sanırım direksiyon kaplamasına?
tesekkurederım ewet cvt de korna var sol dakılerı daha wakıt bulamadım orjınal teyple adapte edıcem sıkıntı olmuycak sadece zaman lazım dıreksıyonu sahıbındede bulmustum kacırmak ıstemedım sadece asındı ıcın degısmıs sahıbı ve cok komıkbı rakama fonksıyonları ıle bırlıkte aldım ve cok guzel oldu ılk ısım kaplatmak oldu zaten sıyah derı kırmızı dıkıs cok hos oluyo hondalarda ortadakı logoda typer ın bagaj kapagındakı logosu onuda kenarlarını traslayarak orjınallıgını bozmadan tam yerıne gore ayarladım o cok ugrsatırdı dıye bılırım bu arada dıreksıyondakı ısıklarda aktıf olarak calısıyo suanda gece goruntu cok guzel
oha ya süpersin okan gerçekten çok emek vermişsin. benim direksiyon ve vites topuzu çok aşındı. pul pul dökülüyor. düzdün bir şekilde kaplatmak istiyorum. ama acaba jazz direksiyonu mu taksam bende. hiç sırıtmamış çünkü orjinal gibi durmuş. direksiyon kutusunda da boşluk falan yok gibi duruyor resimlerde aynen orjinal gibi. kaplama için ne kadar fiyat harcadın?
walla ben cok arastırdım jazz cıty cıvıc sport typer vtec2 hepsını gobektekı dıs kısmı aynı bırebır uyuyo jazz dıreksıyonu bulmak cok zor ben dıreksıyonu fonksıyonlarıyla 130 aldım ve f1 kollarıda war arka kısımda 100 kaplattım cıkan dıreksıyonumuda sattım onlada orjınal aırbag aldım cebımden ekstra 100 lıra falan cıktı ve normal dıreksıyonumdanda daha ufak cap olarak bı ara sadece sımıtını buldum fıyat sordum 300 den kapı actı cıkmacı ve fonksıyonlar harıc
Okan amortisörler çok iyi görünüyorlar, inşallah hayırlarla eline ulaşır ve bir an evvel araç üzerinde görürüz.
çıkmacılar ürün satmamak için sanırım yüksek söylüyorlarbende anlamış değilim neden o kadar yüksek verdiklerini ama yetkili bir honda servisi ile aynı fiyatı veriyorlar.
ep2 den önceki aracım jazz'dı. ep2'ye bindiğimde direksiyon simidinin büyük olması rahatsız etmişti beni. ve jazz'a göre biraz etsiz. jazz'ın ki daha dolgun duruyor tuttuğunda. avucunu sarıyor. bu direksiyon konusunu bende yapmak istiyorum ikinci el bulmak için biraz araştırayım bakiyim. airback olayı nasıl oluyor? seninkinde airback yokmuydu. yani aldığın direksiyonda.
edit: okan, @100kmh2sn'nın mesajından sonra aklıma geldi de. bana ön amortisör lazım. sende var mı?
aırbagte jazzın aırbagı ıc yapısıda aynı ama dıs kabını alman lazım onada gerekyok artı aırbag on kapaga percınlı vıdalı degıl o yuzden komple sattım dıreksıyoumu sıfır aırbag aldım bırı getırmıs yurdısından elınde kalmıs kısmetıme bende suan fotolardakı el yapımı coıloverlar war onları satıyorum ılanımda var zaten forumda onler coılover arkalarda tabladan asagı alınmıs orjınal yaylarım mevcut
sırada vtec 2lerın gostergesını takmak war bakalım nası olucak benımkı her aracın beyenılen parcalarını toplamak gıbı bısey oldı sanırım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)