Jazz direksiyonu değişik ve hoş bir detay olmuş. OZ jantlar daha güzel durmuş bence. Verilen emeğe değmiş koskocaman Maşallah. Allah kaza bela göstermesin
cok denk dustu dıreksıyon benımde hosuma gıttı ep3 alıcaktım bu farklı olsun ıstedım foksıyonlarıda baglıycam ısık larınıda bagladım parklar yanınca dıreksıyondakılerde yanı cok guzel oldu ozlar benımde cok hosuma gıttı ondan aldım
İyi günlerde kullanın,renk değişimi yakışmış cidden. Jantlar 1-2ton koyulaştırabilirsen çok daha şık olcaktır diye düşünüyorum.
eywallah beyaz temızlık oldu walla jantları bılerek boyle orjınal rengıne boyattım koyu jant gostermıyo pek hosuma gıtmıyo sonucta sıkılırsak degıstırırız boyacım cok guzel ıs cıkarıyo
çıkan orjinal direksiyonunuzu naaptınız peki duruyorsa hali hazırda orjinal kaplamasıda varsa eğer, talip olabilirim Arac süper olmuş, renk harika jantlar harika.. ben orta konsolu pianoblack'e boyadım
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?
çıkan orjinal direksiyonunuzu naaptınız peki duruyorsa hali hazırda orjinal kaplamasıda varsa eğer, talip olabilirim Arac süper olmuş, renk harika jantlar harika.. ben orta konsolu pianoblack'e boyadım
cıkan dıreksıyonu sattım oda kırmızı logolu kırmızı dıkıslı kaplamalıydı hemen satıldı konsol bıraz boyle kalsın pianoblack bende dusunuyorum tesekkurederım
cıkan dıreksıyonu sattım oda kırmızı logolu kırmızı dıkıslı kaplamalıydı hemen satıldı konsol bıraz boyle kalsın pianoblack bende dusunuyorum tesekkurederım
benim aracım 2002 model, manuel 1.6 fakat 4 bijon bendeki ön tampon ekide bu modele ait.. sizinkilerden baya bakmıştım bulamadım dogru dürüst sağlam birşey,yanlara typer orjinal plastiklerini taktım, arkada öyle ama önede şu sizdeki ekten bulsam, tam olacak
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?