yok kanka headers'a işlem yaptırdım. katı biraz arkaya aldılar. ortada Z şeklinde bir dirsek oluşuyor ya oraya kadar aldırttım. headersın sonundaki yuvarlak şeyide biraz headers ekleminin önüne aldırttım.
adamı çok uğraştırdık ama çok temiz yaptı. biraz muayene için kastım ama güzel oldu aslında. resmiini çekmedim. bu hafta filte çıkarırsam çekerim. bir tek son susturucudaki sarkma kafama takıldı o kadar. ama şu dediğinden sonra düz boruya girerim ben
![]()
Emegıne saglık champıon whıte sanırım
Beyazın donusumuyle bır adım daha one çıkmış
Maşallah lastıgı hep düz bassın..
Bunlarda yeni typer kapı panzotlarımız ıiki takım mid için ideal oldundan aldım ***** zamanla midler kapı içindeki su pislik vs yüzünden bozuluyor ufak tefek tamiredilecek yerleri var haledicem onlarıda hallettinmi güzel olucak işallah kapımda bayabi izalasyon war bunnunla daha da ağır olucak sanırımama güzel bi ayrıntı olucak bıttındekı fotolarıda paylaşırım
[/QUOTE]
çok güzel okan. ter temiz yaparsın eminim.
şimdi bir takım daha mı alman gerekecek mid
bu arada twiter kapakları geldi.![]()
walla gıttım aldım arkadas sagolsun kocaelınden getırdı buraya kadar panzotları orjınal typer panzotu ek fıber oldu ıcın baya agır olmus gercı kapıda ızalasyonda war guzel calıcak emınım 3 mıd takımı ısı tmm aldım bıle hem cok uygun hemde cok guzel calıyo dıyebılırım
twiter kapaklarını yaparken tızlerın kenalarını kırmanı tawsıyeederım cunku cok buyuk kalıyolar ugrastırır takarsın yerıne oturmaz ben kenarlarını kırdım uzerındekı telını tekrar taktım yerıne otrurttum sonrada sıcak sılıkonlar kenarlarını komple doldurdum beton gıbı oldu cok guzel bı ayrıntı bu arada sahıbındedekı grı senın aracmı??
daha aksam gıdım panzotla ugrasıcam tamırlık yerlerı war ama cok guzel duruyo adamlar cok ugrasmıs
valla helal olsun. büyük iş altına girmişsin. o ağırlığı dert etme.
headers karşılar onu.bu arada sen headersı sardın mı yada ısı kalkanın var mı? bende anormal bir ısı var . hortumları gevşetecek neredeyse.
twiter tavsiyen için teşekkür ederim. snaırım kenarlarındaki kabartmaların içindeki çember şeklindeki tırnaklardan bahsediyorsun değil mi?
evet o ilan benim. keyfe keder açtım.![]()
agırlık onemlı degıl zaten kapıda ızalasyon var baya agır benım headers sargılı o yuzden cok ısınmıyo sende al tavsıye ederım ısı kalkanı takılmıyo malesef pkte ıse yaramıyo zaten farklı bısey dusunmek gerek en kolayı sargı twiterın kendı kenarlarını kesıceksın aldın kapaktan hıcbısey kesme sakın tızlerın dırek kenar cercewesını alırsan dedım gıbı oturur yerıne ben ılk basta koruma telını kapagın ıcıne oturttum japonladım sonra tızı taktım sıcak sılıkon bastım ilanında masallahı wargercı mıllet ne paralar ıstıyo vtec2 37 yazmıs bence gayet ıyı yapmıssın
evet yarın karaköye inip alacağım sargı bezlerini ama hafta içi radara gittim. egzosdan ses geliyordu ve motorda anormal bir titreşim vardı. headers patlamış dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum. şu egzosu yaptırıp tekrar deneyeceğim ses olayını şuan anlayamıyorum headersın patlak olup olmadığını. sus döküp baktılar ama ben onlar kadar emin olamadım.
tamam kapaklarda işlem yapmayacağım anladım. mevcut twiterlar üzerinde işlem yapacağım. oke.
bence kurdun sıstemden kaynaklana bılır katı ıptal etmedınya headers patlamamıstır bence aradakı esnek flex boruda sıkıntı olmustu headers olması ıcın wurman falan gerek kolay kolay patlamaz senın kurdun sıstemde ılk basta rahatlıyo sonra sıkısıyo sonda gene rahatlıyo karısık oldu bence
evet bir kaç kere kasise vuruldu headers. küt diye ses geldi. ondan olmuş olabilir.
egzos konusunda da haklısın. orta susturucuyu sökmüştüm geçtiğimiz hafta ama şimdi kat iptalide yaptırıcam. zaten yamalı bohça gibi oldu içime sinmedi. komple düz boru çektireceğim. sen ne kadar yaptırdın düz boruyu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)