User Tag List

Sayfa 25/38 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
712 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: White Civic Sport

okn84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schecter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tiz bir ses alırsın dediler o yüzden yaptırmadım.
    senin takaletik duruyor mu?
    ben komple düz çektirmeyi düşünmüştüm de. çünkü kataletik tıkalı sanırım benim. araba soğukken takır tukur sesler geliyordu önceki egzostan.
    tız bı ses alamazsıın kesınlıkle cok guzel olur bu sekılde daha farklı ses ler cıkar dıyebılırım sen headersı takmadınmı onu taktıysan katın suanda yerınde olma gıbı bı ıhtımalı yok sana buldum 4-2-1 dırek katın sonuna kadar katı ıptal edıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo gösterge çerçevesini yaparsan direksiyonla beraber acayip bir konbin olur. helal sana
    ewet bencede guzel olucak

Schecter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okn84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tız bı ses alamazsıın kesınlıkle cok guzel olur bu sekılde daha farklı ses ler cıkar dıyebılırım sen headersı takmadınmı onu taktıysan katın suanda yerınde olma gıbı bı ıhtımalı yok sana buldum 4-2-1 dırek katın sonuna kadar katı ıptal edıyo
    yok kanka headers'a işlem yaptırdım. katı biraz arkaya aldılar. ortada Z şeklinde bir dirsek oluşuyor ya oraya kadar aldırttım. headersın sonundaki yuvarlak şeyide biraz headers ekleminin önüne aldırttım. adamı çok uğraştırdık ama çok temiz yaptı. biraz muayene için kastım ama güzel oldu aslında. resmiini çekmedim. bu hafta filte çıkarırsam çekerim. bir tek son susturucudaki sarkma kafama takıldı o kadar. ama şu dediğinden sonra düz boruya girerim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadı hayırlı olsunda katı cıkarmadan bı ıse yaramaz yaptıkları sıkar arabayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadı hayırlı olsunda katı cıkarmadan bı ıse yaramaz yaptıkları sıkar arabayı
    doğrudur kardeşim, şuan alt devirlerim çok iyileşti. komple düz boru yapınca aradaki fark hissedilir şekilde olacağına eminim. bu arada diyorum ki keşke headers uygulaması yapmadan önce bir dyno yapsaydım. merak ediyorum kaç beygir vermiştir diye.

Serkan__R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emegıne saglık champıon whıte sanırım
    Beyazın donusumuyle bır adım daha one çıkmış
    Maşallah lastıgı hep düz bassın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur kardeşim, şuan alt devirlerim çok iyileşti. komple düz boru yapınca aradaki fark hissedilir şekilde olacağına eminim. bu arada diyorum ki keşke headers uygulaması yapmadan önce bir dyno yapsaydım. merak ediyorum kaç beygir vermiştir diye.
    walla katı cıkarmaman kotu olmus sen suanda arabayı rahatlattın ama ılk cıkıs rahat ortada sıkısıyo sona gelınce gene rahatlıyo degısıkbı sıstem oldu bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan__R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emegıne saglık champıon whıte sanırım
    Beyazın donusumuyle bır adım daha one çıkmış
    Maşallah lastıgı hep düz bassın..
    champıon whıte degıl yenı kasa civiclerin rengı nh578 dı sanırım bu daha beyaz dıgerı bırazdaha kırlı bı beyaz dıyebılırım cumlemıze kaza belaz gostermesın allah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla katı cıkarmaman kotu olmus sen suanda arabayı rahatlattın ama ılk cıkıs rahat ortada sıkısıyo sona gelınce gene rahatlıyo degısıkbı sıstem oldu bence
    muayne sıkıntı olur diye düşünerek hareket ettik
    senin kat dışında son susturucu da mı yok? yani egzosa kadar komple düz boru mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    51 lık orta war bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarda yeni typer kapı panzotlarımız ıiki takım mid için ideal oldundan aldım ***** zamanla midler kapı içindeki su pislik vs yüzünden bozuluyor ufak tefek tamiredilecek yerleri var haledicem onlarıda hallettinmi güzel olucak işallah kapımda bayabi izalasyon war bunnunla daha da ağır olucak sanırım ama güzel bi ayrıntı olucak bıttındekı fotolarıda paylaşırım

[/QUOTE]

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel okan. ter temiz yaparsın eminim.
    şimdi bir takım daha mı alman gerekecek mid

bu arada twiter kapakları geldi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel okan. ter temiz yaparsın eminim.
    şimdi bir takım daha mı alman gerekecek mid

bu arada twiter kapakları geldi.
    walla gıttım aldım arkadas sagolsun kocaelınden getırdı buraya kadar panzotları orjınal typer panzotu ek fıber oldu ıcın baya agır olmus gercı kapıda ızalasyonda war guzel calıcak emınım 3 mıd takımı ısı tmm aldım bıle hem cok uygun hemde cok guzel calıyo dıyebılırım

twiter kapaklarını yaparken tızlerın kenalarını kırmanı tawsıyeederım cunku cok buyuk kalıyolar ugrastırır takarsın yerıne oturmaz ben kenarlarını kırdım uzerındekı telını tekrar taktım yerıne otrurttum sonrada sıcak sılıkonlar kenarlarını komple doldurdum beton gıbı oldu cok guzel bı ayrıntı bu arada sahıbındedekı grı senın aracmı??

daha aksam gıdım panzotla ugrasıcam tamırlık yerlerı war ama cok guzel duruyo adamlar cok ugrasmıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla gıttım aldım arkadas sagolsun kocaelınden getırdı buraya kadar panzotları orjınal typer panzotu ek fıber oldu ıcın baya agır olmus gercı kapıda ızalasyonda war guzel calıcak emınım 3 mıd takımı ısı tmm aldım bıle hem cok uygun hemde cok guzel calıyo dıyebılırım

twiter kapaklarını yaparken tızlerın kenalarını kırmanı tawsıyeederım cunku cok buyuk kalıyolar ugrastırır takarsın yerıne oturmaz ben kenarlarını kırdım uzerındekı telını tekrar taktım yerıne otrurttum sonrada sıcak sılıkonlar kenarlarını komple doldurdum beton gıbı oldu cok guzel bı ayrıntı bu arada sahıbındedekı grı senın aracmı??

daha aksam gıdım panzotla ugrasıcam tamırlık yerlerı war ama cok guzel duruyo adamlar cok ugrasmıs
    valla helal olsun. büyük iş altına girmişsin. o ağırlığı dert etme.

headers karşılar onu. bu arada sen headersı sardın mı yada ısı kalkanın var mı? bende anormal bir ısı var . hortumları gevşetecek neredeyse.

twiter tavsiyen için teşekkür ederim. snaırım kenarlarındaki kabartmaların içindeki çember şeklindeki tırnaklardan bahsediyorsun değil mi?

evet o ilan benim. keyfe keder açtım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla helal olsun. büyük iş altına girmişsin. o ağırlığı dert etme.

headers karşılar onu. bu arada sen headersı sardın mı yada ısı kalkanın var mı? bende anormal bir ısı var . hortumları gevşetecek neredeyse.

twiter tavsiyen için teşekkür ederim. snaırım kenarlarındaki kabartmaların içindeki çember şeklindeki tırnaklardan bahsediyorsun değil mi?

evet o ilan benim. keyfe keder açtım.
    agırlık onemlı degıl zaten kapıda ızalasyon var baya agır benım headers sargılı o yuzden cok ısınmıyo sende al tavsıye ederım ısı kalkanı takılmıyo malesef pkte ıse yaramıyo zaten farklı bısey dusunmek gerek en kolayı sargı twiterın kendı kenarlarını kesıceksın aldın kapaktan hıcbısey kesme sakın tızlerın dırek kenar cercewesını alırsan dedım gıbı oturur yerıne ben ılk basta koruma telını kapagın ıcıne oturttum japonladım sonra tızı taktım sıcak sılıkon bastım ilanında masallahı war gercı mıllet ne paralar ıstıyo vtec2 37 yazmıs bence gayet ıyı yapmıssın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    agırlık onemlı degıl zaten kapıda ızalasyon var baya agır benım headers sargılı o yuzden cok ısınmıyo sende al tavsıye ederım ısı kalkanı takılmıyo malesef pkte ıse yaramıyo zaten farklı bısey dusunmek gerek en kolayı sargı twiterın kendı kenarlarını kesıceksın aldın kapaktan hıcbısey kesme sakın tızlerın dırek kenar cercewesını alırsan dedım gıbı oturur yerıne ben ılk basta koruma telını kapagın ıcıne oturttum japonladım sonra tızı taktım sıcak sılıkon bastım ilanında masallahı war gercı mıllet ne paralar ıstıyo vtec2 37 yazmıs bence gayet ıyı yapmıssın
    evet yarın karaköye inip alacağım sargı bezlerini ama hafta içi radara gittim. egzosdan ses geliyordu ve motorda anormal bir titreşim vardı. headers patlamış dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum. şu egzosu yaptırıp tekrar deneyeceğim ses olayını şuan anlayamıyorum headersın patlak olup olmadığını. sus döküp baktılar ama ben onlar kadar emin olamadım.

tamam kapaklarda işlem yapmayacağım anladım. mevcut twiterlar üzerinde işlem yapacağım. oke.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yarın karaköye inip alacağım sargı bezlerini ama hafta içi radara gittim. egzosdan ses geliyordu ve motorda anormal bir titreşim vardı. headers patlamış dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum. şu egzosu yaptırıp tekrar deneyeceğim ses olayını şuan anlayamıyorum headersın patlak olup olmadığını. sus döküp baktılar ama ben onlar kadar emin olamadım.

tamam kapaklarda işlem yapmayacağım anladım. mevcut twiterlar üzerinde işlem yapacağım. oke.
    bence kurdun sıstemden kaynaklana bılır katı ıptal etmedınya headers patlamamıstır bence aradakı esnek flex boruda sıkıntı olmustu headers olması ıcın wurman falan gerek kolay kolay patlamaz senın kurdun sıstemde ılk basta rahatlıyo sonra sıkısıyo sonda gene rahatlıyo karısık oldu bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kurdun sıstemden kaynaklana bılır katı ıptal etmedınya headers patlamamıstır bence aradakı esnek flex boruda sıkıntı olmustu headers olması ıcın wurman falan gerek kolay kolay patlamaz senın kurdun sıstemde ılk basta rahatlıyo sonra sıkısıyo sonda gene rahatlıyo karısık oldu bence
    evet bir kaç kere kasise vuruldu headers. küt diye ses geldi. ondan olmuş olabilir.
    egzos konusunda da haklısın. orta susturucuyu sökmüştüm geçtiğimiz hafta ama şimdi kat iptalide yaptırıcam. zaten yamalı bohça gibi oldu içime sinmedi. komple düz boru çektireceğim. sen ne kadar yaptırdın düz boruyu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bir kaç kere kasise vuruldu headers. küt diye ses geldi. ondan olmuş olabilir.
    egzos konusunda da haklısın. orta susturucuyu sökmüştüm geçtiğimiz hafta ama şimdi kat iptalide yaptırıcam. zaten yamalı bohça gibi oldu içime sinmedi. komple düz boru çektireceğim. sen ne kadar yaptırdın düz boruyu?
    kafayı orjınal jantla basında normal vurman dıkkatedıceksın baska care yok en pahalı parca sanzıman oda tam alta kalıyo dıkkatet derım ısallah esnek borudur gercı bısey olmaz kaynatırlar gecer bakmak gerek duzboru yanlıs hatırlamıyosam 100 lıraydı galıba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)