Geçen yaz Osmaniye ye Te37 satmışmıydınız bronz ? Sanırım sizden almıştım jantları şimdi fotoğrafları görünce farkettim![]()
Bu arada araç gerçekten çok güzel duruyor Del Sol e olan bakış açım değişti neredeyse![]()
Abilerim araniza yeni katildim. Ilker abimin sayesindebana hondayi o sevdirdi. Suan seat cordoba 2005 1.4 100 hplik aracima biniyorum en yakin zamanda cordobayi satip honda civic 1.6 si 1993 alacagim. Ilker abimle birlikte cok guzel projelerimiz olucak saygilar
![]()
Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar inşallah temiz güzel bi si alırsın![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Konuyu üçüncü kez okuduktan sonra bi yorum yapayım dedim artık. Abim gerçekten çok zevk sahibi adamsın aracın en beğendiklerim arasında ilk üçe girer yolda görsem önüne atlarım o derece
Maşallah abim Allah kaza bela sıkıntı vermesin aracına
maşallah aracınızı ekim ayında istanbula geldiğimde yanılmıyorsam küçükçekmece tarafında denk geldim aracınız canlıda güzel hoşuma gitmişti.
powered by İMAN GÜCÜ
İlker'im özel mesaj kutun dolu. Lip ile ilgili mesaj atacaktım sana.![]()
baya uzunca bir süredir boş bıraktım burayı biraz güncelleme zamanı geldi...
evet nerde kalmıştık enson pistte olmayan frenleri tamamen pistte bırakmıştık. zaten askerlik var arada diye aracı çektim garaja başladım parçaları toplamaya...
6 aylık askerlik sürecimde bir iki parça toparlamayı başarabildim...
- Wilwood Big Brake Kit 310mm 4 piston
- Bfgoodrich Çelik Fren Hortum seti
- Skunk2 Silver Ön ve Arka Kule Gergisi
- Xtd Stage2 Clucth
- Xtd Flywheel
- Energy Suspension Bushing MasterKit + Arm Trailing Bushing
- Ferodo 5.1 Fren Hidroliği
- Würth Pütür
- Takata 3 inch 4 point seat belt
- Supertech Valve Steam Set
- Skunk2 LMA
ayrıca paranın satın alamayacağı bazı şeyler vardır çok zamandır düşündüğüm çizimlerini yaptığım bir iki ufak projem vardı. Artık hayat bulma zamanı gelmişti...
delsol rüzgarlığı güzel bir dizayna sahip fakat biraz alçak ve ben aracın süspansiyon ayarlarını değiştirdiğim için açısı iyi durmuyordu. hem görsel hemde işlevsel olarak 12 derecelik açının eniyisi olacağına karar verdim.
aldım bir parça strafor başladım kalıp çıkartmaya...
açıyı vermek ve orjinal görüntüsünü bozmamak zor bir iş baya zamanımı aldı ilk yaptığımda açı tutmadı ve bir iki santim alçak kaldı.
ikincide tam açıyı buldum ayrıca rüzgarlığıda arka tampona doğru geri aldım orjinalinde 3 cm daha geride olacak
strafordan kalıbı aldıktan sonra daha sağlam ve hafif bir malzemeden asıl olan parçayıda yaptım sert lastik kaucuk karışımından yaptım bu parçayı onun üzerine saplama yaptım ve ilk spoilere sabitledim ardında bagaj üzerindeki yerine...
açısı değişen rüzgarlığın altında geçen hava üstüne göre bir hayli hızlandı araç arkasında oluşacak türbilans olasılığına karşı birde flap ekleyeyim dedim.
ve 3 haftalık çalışmadan sonra orjinaliği bozmadan vida ile montajlanan yeni spoiler spacerım ve flap...
devamı geliyor...
bir konu bu kadar güzel okunur mu?
evet konu delsol ise ve anlatım bu kadar iyi ise okunur
maşallah araç çok iyi verdiğiniz emekler belli oluyor...
kendi aracımda 1,5 senelik emeğim olmasa bende delsol düşünüyorum ama emeklerime kıyamıyorum...
güle güle kazasız belasız binin....
masallah ama araca bu ez lip denen plastık malzmeyı cok kullanmışsınız ferıo tarzı spoıler önerırım delsola honda techte var bakabılırsın
www.honda-tech.com
Kazasız belasız sürüşler
Maşallah Allah kaza bela vermesin, açıkçası bu spoiler tüm o aldığın parçalardan daha değerli benim gözümde. Emek vermek, kafa yormak ayrı bir şey.
Sanırım şuan eksik olarak arka tampon difüzörü kaldı. Arka tarafda üçüncü stop kısmına da spoiler veya uzatma gibi bir şey düşünüyor musun?
Nazar değmesin, güle güle kullan diyelim tekrardan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)