Maşallah kazasız belasız. Aldığınız her aracın hakkını veriyorsunuz. :icon_tup:
Arkadaşında yazdığı gibi Nissana Porsche tebrik maili atmak lazım tebrikler ürettiğiniz araçlardan Murat Bey satın aldı diye :D
Printable View
Maşallah kazasız belasız. Aldığınız her aracın hakkını veriyorsunuz. :icon_tup:
Arkadaşında yazdığı gibi Nissana Porsche tebrik maili atmak lazım tebrikler ürettiğiniz araçlardan Murat Bey satın aldı diye :D
Tesekkur ederim arkadaslar...
Hakkini vermek genis bir kapsam,kendi capimda bir seyler yapmaya calisiyorum diyelim ;)
Bi soruda benden gelsin RAE plakalı olanmıdır bu maşallah secimleriniz çook güzel
Şekerim hayırlı uğurlu olsun sana bu araba yakışır japon seni bozuyo :)
hayırlı olsun
pistlerde görebilecek miyiz?
hayirli olsun abi masallah...
Rae farkli bir arac.
Eski Subarucu adama Capon nasil yakismaz ;) 911 'in yeri ayri tabi,listemdeki sayisindan belli...
Pistde tabiki ama 49,1 sec zor ,malesef...
Tesekkur ederim iyi dilekler icin arkadaslar...
hayırlısı olsun hergun bızım okulda otoparkta duruyordu herhalde artık goremıycez :(
Beyaz Gtr goruceksiniz ;)
abi gtr'ın roll'ünü izleyemedik,bunu izleriz inş. sitenin hızlıları ile güzel olur aslında.
bu arabayı bi 6 ay kadar önce bilgi üniversitesinde görmüştüm santral diye geçiyordu sanırım :) oranın sahibi diye duymuştum :) gerçekten çok iyi duruyor ve çokta iyi gidiyor anladığım kadarıyla :D kazasız belasız kullanın :)
Hadi hayirli olsun Murat dogru tercih :D
Gucden ziyade benim hedefim optimum yurumesi. Yani yol tutus mukemmel olmali,sorunsuz olmali en son guclu olmali. Yani Roll icin limitde yuruyen araclar yada surekli kontrol yada parca degisimi icin sanayi yoluna giden araclar bana gore degil. Suan bu arac hizli ama yol tutus istedigim noktada degil,onlarla ugrasiyorum. Yahi ilk Hedef; yol tutus ve guvenirlilik.
Rifat abinin arabasi,sahibi degil uni.nin baskani.
Sekerim dogru tercihmi bilemiyorum,artik icim disim 997 TT oldu,satarim bayramdan sonra. 991 C2S tercih ederdim ;)
Muratcim,dogru diyorsun,roll videosuz gitti Gtr,bir gece yapicaktik cok basit bir hatadan olmadi,sonrasinda teklif edende olmadi. Umarim 997TT ile Roll videolari cekeriz,teklif olursa hemen evet derim herzamanki gibi,sorun yok ;)
çok güzelmiş :) tadımlık foto olmuş resmen, maşallah...
eski bir porscheci olarak 997 TT çok çok doğru tercih diyorum güle güle kullanın :)
yeni gördüm ve çok sevindim ALLAH c.c. ağız tadıyla binmek nasip etsin,bende arkadaşlara katılıyorum skyline nı bir adet rol video su izletmeden sattın arkadaşları bu keyiften mahrum ettiniz ,ama ben video suz roll yapmam, ALLAH tan bizi kırmayıp o gece senle keyfine sıktığımızda da video play daydı arkadaşlar izlesin tadımlık.porş un güzel roll videolarını bekliyoruz.
ap7765 golfv gti gt30r &skyline gt-r ams alpha - YouTube
997 efsanedir :) güzel seçim.. allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin..