ben şahsen jantları beğendim aracın rengiyle siyah bütünlük oluşturmuş çokta hoş olmuş güle güle kullanın
Printable View
ben şahsen jantları beğendim aracın rengiyle siyah bütünlük oluşturmuş çokta hoş olmuş güle güle kullanın
maşallah...siyah jantla uyumu güzel olmuş.
Aracın çok güzel bir rengi var. Tamponlarında siyah olması çok hoş göstermiş. Maşallah.
Maşallah genelde Kütahyaya geldiğimde çevre yolundan geçerken bakarım hepte aynı yerde site önünde park halindedir :D Ellerine sağlık hoş duruyor..
Araç gerçektende çok güzel olmuş Bende 1 hafta önce aldım corsa b'mi.Çok güzel arabalar.Kazasız belasız binin :)
maşallah kazasız belasız cezasız sürüşler olsun =O)
Maşallah iyi günlerde kazasız,belasız hayırlı sürüşler dilerim...
Eskişehire geçerken daha sabah gördüm park halinde idi :D
Konuyu yeni gördüm maşallah hayırlı olsun :)
çok güzel olmuş gerçekten maşallah corsamı özledim yauvv
teşekkür ederim...
teşekkürler yerinden kıpırdamaz pek :D yatar orda devamlı
sagolun sizin de yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin bekliyorum fotolarını :)
teşekkürler...
eyw tunacım senin coilli halini de görelim artık :)
ne yalan söyleyeyim ben de özledim zamanında ilgiyle takip ederdim:)
jantsız duramadım kaşıntı tuttu yine :) tesadüfen kuytu bi lastikçinin önünden gecerken gördük arkadaşla dedik bunlar olur :) çok kötü durumdalardı yavaş yavaş düzeltiyorum
http://d1210.hizliresim.com/12/t/f8j77.jpg
birkaç ufak zımpara işleminden sonra öncesi ve sonrası
http://b1210.hizliresim.com/12/t/f8j80.jpg
Mis gibi olur :)
baya uğraştırcak ama bitince güzel olucak gibi inşallah :)
Renk uyumları cok iyi maşallah
mukemmel bı renk uyumu benım saxoda bu renktı sıyah renk super duruyr bu renkle:)
hocam yaylar kaç cm, bir de amortisörde işlem filan var mı? Az bilgi rica ediyorum...
Araca da maşallah, cidden iyi duruyor.
Hakkaten muhtesem bir renk kombinasyonu olmuş ama öndeki bra çok boğmuş aracı.Kazasız belasız kullanın.
Jantları yeni gördüm nokta olacak gibi duruyor.
gercekten muhtesem bı vahsılık var durusunda :D