ben şahsen jantları beğendim aracın rengiyle siyah bütünlük oluşturmuş çokta hoş olmuş güle güle kullanın
ben şahsen jantları beğendim aracın rengiyle siyah bütünlük oluşturmuş çokta hoş olmuş güle güle kullanın
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Aracın çok güzel bir rengi var. Tamponlarında siyah olması çok hoş göstermiş. Maşallah.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Maşallah genelde Kütahyaya geldiğimde çevre yolundan geçerken bakarım hepte aynı yerde site önünde park halindedirEllerine sağlık hoş duruyor..
Araç gerçektende çok güzel olmuş Bende 1 hafta önce aldım corsa b'mi.Çok güzel arabalar.Kazasız belasız binin![]()
maşallah kazasız belasız cezasız sürüşler olsun =O)
Konuyu yeni gördüm maşallah hayırlı olsun![]()
teşekkür ederim...
teşekkürler yerinden kıpırdamaz pekyatar orda devamlı
sagolun sizin de yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin bekliyorum fotolarını
teşekkürler...
eyw tunacım senin coilli halini de görelim artık
ne yalan söyleyeyim ben de özledim zamanında ilgiyle takip ederdim![]()
jantsız duramadım kaşıntı tuttu yinetesadüfen kuytu bi lastikçinin önünden gecerken gördük arkadaşla dedik bunlar olur
çok kötü durumdalardı yavaş yavaş düzeltiyorum
birkaç ufak zımpara işleminden sonra öncesi ve sonrası
![]()
mukemmel bı renk uyumu benım saxoda bu renktı sıyah renk super duruyr bu renkle![]()
www.honda-tech.com
Hakkaten muhtesem bir renk kombinasyonu olmuş ama öndeki bra çok boğmuş aracı.Kazasız belasız kullanın.
Jantları yeni gördüm nokta olacak gibi duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)