Erhan abi hayırlı olsun yeni jantlar harbi çok iyi duruyo jant zevkine hastayım
Bu haliyle çok görücez inşallah
Bi gün uluç ibrahim abi falan oturalım![]()
yaw Enes Uluç dedin canımı yedin, bir türlü görüşemedik onunla da çok ayıp oldu valla, sınavlarınız sanırım bitti, eğer memleketine gitmezse Uluç, bi toplanalım güzelce![]()
En güzel corsa b bu Erhan abi
Gsi,4 kapı vs. hiçbiri bu kadar tatlı durmuyor kendi aracımda dahil![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
çok teşekkür ederim bunlar uzun süre kalıcak gibi inşallah benim de cok hoşuma gittien kısa zamnda haberleşelim görüşelim gerçekten..
işten güçten kaldır kafanı artık çiz çiz nere kadar![]()
yok canım yaa senin coillerin yeter dicektim de tek bıraktın sen beni satışa geldikk
teşekkür ederim jant takıldı ama gözünüzden kaçtı galibasağolun..
kanka yarın bi foto day daha yapayım diyorum güncel fotolar coming soon
teşekkürler...
bugün itibariyle tüvden de geçtik bi kac hafif kusur dışında bi problem cıkmadı egsoz için bi engel yok artıktel çekimi bi foto
![]()
O jantlara laf etmediler miMaşallah hayırlı olsun
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ben de korka korka gittim geri çevirirler diye ama sağolsunlar bişey demediler kat yok custom coil bu şekilde geçtim çok şükür![]()
jantlar takıldı ama dogru düzgün foto cekme fırsatım olmadı. basılınca davlumbaza sürttüğü için önlere biraz daha kamber verildi kötü ama idarelik bi kac foto
![]()
Taze taze güzel olmuş fotolar maşallah2012nin son fotoları dahada çekemeyiz
![]()
maşallah, son hali gerçekten harika olmuş. jantınızın markası, ve ebatları(inç, ofset(j), et) nedir?lastik ebatlarınız kaç acaba? jant üzerinde çok şık durmuş...
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
old'n cool oldu sana low'n cool maşallah kardeşim kazasız belasız inş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)