herşeyiyle on numara bir araç sahibinin on numara olduğunu yazmama bile gerek yok) kamberin oluşu gerçekten dahada guzelleştirmiş aracı
![]()
Kışlık modda bile nokta
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Allah hiç birimize kaza bela yüzü göstermesin. çok teşekkürler..
teşekkürler..
ihtiyacım olsa olabilir derdim ama elimde yazılı şeritli degil amasıfır ayarında lastikli 2 takım gara jantı mevcut zaten 3. takım fazla kacar
teşekkürler...
masallah allah kaza bela wermesın bnde kutahyada okuorm grdum aracını bıkac kere![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Masallah Cok yakısıklı olmus gerçekten yenı pabuclarıda yakışmış
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
maşallah çok tatlı hoş araç allah kaza bela vermesincamda ki sticker fontunu alabilir miyim pm ile cama sticker arıyorum araç pug olunca pek bi model yok hep jdm araçlar için sticker var ama bu hoşuma gitti
![]()
teşekkürlerr
teşekkür ederim..
amin hepimize inşallah, teşekkürler.. sticker ın bi kaç örnegi olması lazım pc de bulup hemen gönderiyorum..
çok sağol enescim şu aralar sınavlar var sizin galiba ama müsait oldugunuzda bi gün görüşelim gerçekten..
beklemedeyim abi başka örnekler varsa onlarıda toplu halde atarsan çok memnun kalırım ihtiyacım var çünkü![]()
geçen hafta itibariyle egsozlanmış bulunmaktayız sağolsun 41AF101 nickli Berkay kardeşim sayesindeuzun zamandır da motora el atmamıştım baya kirlenmişiz
havanın da güzelliğinden istifade dün girişeyim dedim tadımlık bi foto öncesi, sonrası
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)