maşallah gökhan abi arac on numara
Emeğe saydı budur,her yerinde yeterınce emek ve maliyet söz konusu alah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin,izalasyon kısmı çok başarılı olmuş...
Maşallah konuya her girişimde imrenerek dalıp gidiyorum her seferinde yorum yapacam unutuyorum bugüne kısmetmiş büyük emek veriyorsun hocam kazasız belasız mükemmelin mükemmeli oldu...
maş. kazasız belasız bu hale getirmek ne kadar zamanını aldı acaba?
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Sağolasın bence düşünme bile aracın içinin dünyası değişti resmen
Eyvallah Gürsel abiOlur senin araç içinde mevcut
Tşk ederim gerçekten çok keyifli oldu
Amin sağolasın, keyif aldırabildiysek ne mutlu
Çok teşekkürler
Sağolasın Furkan özellikle gazlarken ve cruise modda giderken mükemmel oluyor, büyük rahatlık
Abi sende bu yorumu yapıyosan ne mutluTeşekkür ederim
Onur çok sağol valla elimizden geldiğince yapmaya çalıştık![]()
Songür kardeşlere teşekkürlerimi sunarım
Güzel yorumun için tşk ederim kardeşimValla emek harcamadan da olmuyo, izolasyon en zor kısımlarından biriydi çok uğraştırdı ama sonuna kadar değdi, inanılmaz memnunum
Hocam ne güzel yazmışsın ya sağolasınEmek vermeye devam
Okan doğru söze ne denirsağolasın
Teşekkürler kardeşim
Amin sağolasınŞu an 1 sene 2 ay oldu ama esas büyük işleri toplam 2 ay sürdü (ilk 2 ay) bir fiil uğraşarak. 2 aydan sonra ki süreçte ara ara birşeyler ekleyerek devam etti.
SC ile ilgili detaylar bitip Özgün ü ayar için beklerken dış ve iç aksama bi kaç ekleme daha yapıldı
Del Sol lerin JDM versiyonlarının orjinal stanley arka plakalık ışıkları da montajlandı ve solda ki tek sis te iptal edildi aynı SIR versiyonda olduğu gibi arka tarafta bitti
Önce arka panelde ki sis deliği saçla kapatıldı, ardından ön ve arka tarafına macun çekilip astarı atıldı boyaya hazır hale getirildi
Ve araca takılmaya hazır
Arka controller arm lar ve subframe de takıldı
Xenon lar aracın farlarının içini buhar yapmıştı ve farları söktükten sonra açmadan içlerini yıkadım tertemiz oldular ve aynen yerlerine takıldılar, Xenon ları da araçtan söktüm ve Osram ın Night Breaker serisi H4 ampullerinden alıp taktım
Direksiyon hala değişmemiş diyen arkadaşlarım vardısonunda o da değişti
Momo quick release kit ile birlikte süet omp direksiyonumuzda takıldı ve kullanım keyfimiz arttı
Göstergelerimiz ve İzmir e yaz geldi konulu 2 fotoğraf
![]()
Sayili del-sol lerden bitanesi maşallah diyicek bişey bulamiyorum. PERFECTION.
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Çok şükür bir eksiğimiz yok, önümüzde ki hafta içi inşallah
Şöyle bi baktığımda dokunmadığım vidası kalmamış garip bi duyguSağol kardeşim
Sağolasın Ömer imValla Del Sol le uğraşmak güzel hep ufak ufak bişeyler ekle çok keyifli
Ahmet teşekkür ederim kardeşim yaAllah cümlemize kaza bela vermesin. En ince ayrıntısına kadar kıllattım işte
![]()
süet omp direksiyonumuzda takıldı ve kullanım keyfimiz arttı
eminim öle olmuştur çok zevklidir
tam modelini yazsana bende almayı düşünüyom
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)