bu ne yaaa akşam akşamm ...... konuya kitlendim resimler devam etse sabaha kadar nefes almazdım heralde kocaman maaşallahh
bu ne yaaa akşam akşamm ...... konuya kitlendim resimler devam etse sabaha kadar nefes almazdım heralde kocaman maaşallahh
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
çok güzel olmuş herşey ama keşke çamurluk sinyallerini iptal etmeseydiniz tüvde sıkıntı oluyo 3. stop lambası ve çamurluk sinyallerine dikkat ediyolar![]()
Del Sol sahibi olsaydım elinizi öpmeye kesinlikle gelirdim.Maşallah diyorum kazasız belasız binin gerçekten mükemmel olmuş çok emek harcamıssınız emeğinizede değmiş.Konudan sonra sahibindene girip del sol bakan benim gibi birsürü insan olucak eminim![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
vayy bene emek harcanmış ama ayrıca çok titiz biri olduğunuzu çıkardım konudan en ufak ayrıntıya kadar ince eleyip sık dokumuşsunuz
gerçekten güzel bir araç çıkmış ortayada Allah kaza bela vermesin
![]()
cstuningstore
Ankara dan bildiğim bir araç öyle yatıyordu alışveriş merkezi otoparkındasonunda kıymetini bilen birinin ellerinde hayat bulmuş maşallah kusursuz olmuş
RACE WERKS
Maşallah baştan sona okudum çok emek harcamışınız ama değmiş hocam kazasız belasız sürüşler dilerim
Bu kadar para emek karşılığı muazzam bi del sol olmuş.Bu yılın projesi desek yeridir bence..
Kocaman bir maşallah..
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Yurtdışı forumlarınada paylaşın emek titizlik görüsünler Türkiyedede var böyle şeyler..
Tekrar maşallah.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
41 kere maşallah abicim aracını okadar çok severek özenerek toplamışsın ki
allah nazarlardan saklasınrengı 10 numara olmuş
![]()
Gökhan abi vallahi helal olsun okurken bile acayip keyif aldımAllah nazarlardan saklasın çok çok güzel oldu
![]()
gökhan abi maşallah sonunda rossoyu gün ışığına çıkarttın işte delsol budur emeğine sağlık cüzdanına bereket abi allah keyifle binmeyi nasip etsin inşallah kıymeti bilinen delsol sayısı hızla artıcak sayende![]()
maşşalah bolca zaman ve emek harcayarak gerçekleşmiş bir proje olmuş kazasız belasız sürüşler.![]()
Volkswagen TDİ Power
Maşallah 41 kere maşallah..
Bu araç evladiyelik olmuş abi![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Valla gece gece iyi geldi 1 saatte sindire sindire okudum fotoğrafları detaylıca inceledim...
Emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin Maşallah...Çok güzel olmuş...
Artık arabanın 1 civatasını bile sökmek zor geliyor bana bunu görünce iyi uğraşmışsınız anladım...
Tekrar Maşallah...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)