Arkadaş geldi lan kıpkırmızı olmuşsun diye yemin ederim nefesimi tutmuşum hızlı hızlı gectim sonra akşam evde keyfine vara vara okuyacağım maşallah emeğe hayran kaldım .
Printable View
Arkadaş geldi lan kıpkırmızı olmuşsun diye yemin ederim nefesimi tutmuşum hızlı hızlı gectim sonra akşam evde keyfine vara vara okuyacağım maşallah emeğe hayran kaldım .
Maşallah Allah ağız tazdıyla binmek nasip etsin ellerinize emeğinize sağlık
Çok çok uzun olmuş :) fakat del sol bi evrim geçirmiş resmen... Kocaman maşallah.
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Mükemmel. Maşallah.
emeğinize saglık masallah
fevkaledenin fevkinde olmuş maşalllah :)
zor iş özen ve sabrın birleştiği bi iş canı gönülden tebrik ederim maşallah
maşşallah gidişiyle görüntüsü ile çok hoşuma giden bi del sol Allah kaza bela vermesin
Maşallah gökhan abi :) kazasız belasız abi
SUPERCHARGER lı halinide merak ediorum abi:)
Maşallah büyük bir keyifle okudum çok güzel olmuş.
Motor içini nazarlık olsun diye mi temizlemediniz? :)
işi gücü bıraktım konunun tamamını okudum:) kesin tanışmalıyız bende izmirdeyim. acayip özendim bişeyler yapmam lazım :) maşallah allah kaza bela vermesin.
Maşallah elinize emeğinize sağlık herşeyi ile Del ROSSol 4 4'lük olmuş. kazasız belasız günlerde binin.
güzel iş.. hayırlı olsun.. emeğinizinin karşılıgını almışşınız.
Project car bölümüne taşınmalı bence gerçekten inanılmaz emek verilmiş.
Kazasız belasız kullanırsın inşallahç
Hayranlıkla okudum elinize sağlık çok güzel olmuş allah nazarlardan saklasın
Gökhan abi maşallahtan başka birşey diyemiyor insan kusursuz sıfır araba yaparmış gibi emek harcadın allah kaza bela göstermesin çiçek gibi del-sol :)
Allah kaza bela göstermesin. Maşallah çok emek vermişsiniz ama değmiş verdiğiniz emeğe. sıfır gibi toplamışsınız.
kac model araba tık ses yok butun cıvataları yenıden sıkılmıs gıbı gokhancım kozmetik ve tuning konusunda ıyısın...