User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
246 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: ROSSO DEL SOL Project

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah gökhanım kazasız belasız iyi günlerde binersin
    belgesel tadında izledim
    Sağolasın Gürsel abi, belgeselin bir sonraki bölümü Supercharger inşallah bizi izlemeye devam edin

Alıntı easy_rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SÜper tatlı bir delsol olmuş gülegüle kullan Gökhan
    Tşk ederim ismail

Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evladiyelik proje olmuş. Gökhan abi Honda konusundaki bilgi ve tecrübeni konuştumuşsun. Maaşallah kazasız belasız, büyük bir nazar boncuğu şart.
    Annem in hediye ettiği nazar boncuğu küllüğün içinde ki yerini aldı zaten Valla evladiyelik olmuş bende bitirince anladım Sağolasın kardeşim

Alıntı Sweet Vagabond Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, işi gücü bıraktım baştan sona yaptıklarınızı okudum. Çok fazla emek harcamışsınız. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    Teşekkür ederim, cümlemize kazasız belasız

Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah... Çok emek vermişsiniz, çok ta güzel olmuş. Allah sorunsuz, sıkıntısız, kazasız, belasız kullanmayı nasip eder inşallah.
    Amin çok tşk ederim

Alıntı -Ata- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğinize sağlık çok iyi olmuş gerçekten maşallah
    Sağolasın

Alıntı FaTiH44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emeğinize sağlık,çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın
    Sağolasın

Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah.

Helal olsun, çok güzel olmuş inşallah çok uzun süre sorunsuz kazasız belassız binersiniz.

Forumda herşeyi böyle iki dakikada okuyup çok kolaymış gibi geliyor ama sanayide ufak bir işimiz oluyor hemen sinir stres oluyoruz, elinize sağlık.
    O sinir stress kısmı çok fenaydı ara ara cidden zorlandım Teşekkür ederim sana da

Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işi gücü bıraktım valla bana bi mesai borçlusun iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah
    Okan cım istanbul a geldiğimde bi Kızılkayalar ısmarlarım sana cadde de ödeşiriz öyle Kırıntı ya filan gidemem karne bozuk haberin olsun Teşekkür ederim sana da

Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hersyıyle cok guzel olmus valla. sııfrdan arac yapmıssınız. gule gule kullanın.
    Aracı bilen herkes aynı şeyi söylüyor sıfır Del Sol Allah razı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satır satır keyif alarak okudum, inceledim. Yalnız dikkatimi çeken birşey gözümden kaçırmadıysam motor üst
    kapağına dokunmamışsınız sanırım bu kadar temizlik ve yenilenmeden sonra onu da boyatırsınız diye düşünmüştüm. Artık sc montajı esnasında ona da bir el atarsınız herhalde

Emeğinze sağlık, kesenize bereket. Maşallah.
    Keyif aldıysan ne mutlu Sağolasın.

Aynen dediğin gibi külbütör kapağını SC yapılırken boyatırım dedim o yüzden ellememiştim iyi dikkat etmişsin hatta şu renk yapayım diyorum, gerçi aynısını yapabilirler mi bilmiyorum ama bakalım artık;

Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika olmuş diycek hiç bişey bulamıyorum bu işlerde en önemli olan iyi bir usta bol bol vakit Maşallah gerçekden.
    Orhan çok sağol inan çok doğru söyledin ustalar çok önemli, hele ki bana birden fazla lazımdı Sağolsunlar hepsi işlerinde çok iyiler kendi araçlarıymış gibi uğraştılar.

Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ordayken boyaya hazırlanıyodu gordugumde cok sasırdım o arabanın bu hale gelecegıne ınanmıyodum acıkcası basarılarının devamını dılerım abıcımm
    Aynen sein arabaya baktığın an gözümün önüne geliyo, nasıl toplanacak lan bu der gibiydin Sağolasın kardeşim benim Aksaray ın en kral adamı

Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayıldım ya sabahtan beri okuyorum. maşallah maşallah.
    Okuyom ben yaaa hani anladık konu uzun oldu da bu kadar alenen söylenmez ki Sağolasın kardeşim

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah allah nazardan korusun cok emek vermissnz iyi günlerde kullanın
    Sağolasın Serkan, valla biraz emek verdik projenin sonuna doğru ellerimin heryeri kesikler içindeydi, çok şükür değdi

Alıntı zeipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciddi emek harcanmış maşallahh
    Sağolasın

Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah allah kaza bela göstermesin emeğinize sağlık çok güzel olmuş
    Çok teşekkürler

Alıntı ghost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim Merak ve keyifle okudum. Kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim. Elinize sağlık, Allah bereket versin, supercharger ı da görelim, okuyalım.
    Allah hepimize bereket versin, gerçekten onsuz hiçbişey olmuyor, olmayana daha çok versin inşallah.

Charger ı da adım adım paylaşıcam sağolasın

Alıntı nicksar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim bune Eline emeğine sağlık .
    Bu Del Sol bu sağolasın

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapması bir hayli zor ama okuması bir o kadar güzel proje
    Allah kolaylık versin bundan sonraki aşamalar içinde
    benimde tek gözüme dokunan külbütör kapağı oldu
    Güzel özetledin valla sağolasın SC montajında sıra ona gelicek o da boyanıcak inşallah

Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cebinize.Elinize.Emeğinize Sağlık Gerçekten Büyük Emek ve Para Harcanmış Araca Sonuç : Çok Mükemmel Allah Kaza Bela Vermesin Evladiyelik Olmuş ( Sadece Jantları Beğenmedim Hiç Yakıştaramadım Araca Umarım En Kısa Sürede Değişir ) Tekrar Tekrar MAŞALLAH !
    Çok teşekkürler kardeşim Aynen dediğin gibi jantlar değişiyor, istediğim jantı buldum sonunda yine burdan paylaşıcam

Alıntı SiMaO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah tek tek inceledim okudum gerçekten emek harcamışsınız çok güzel bi sonuç ortaya çıkmış
    Jantları beğenmedim sadece
    Maşallah Kazasız belasız cezasız günler..
    Çok sağol kardeşim zaman ayırman yeter

Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah bir saattir sıkılmadan satırı satırına okudum helal olsun abi Allah kaza bela vermesin süper yaa Project Cars taşımak lazım
    Teşekkür ederim keyif aldıysan sorun yok Admin ler duruma göre bakarlar artık

Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hey maşallah Baktım konu güzel daha başlamadan aldım çayımı mutfaktan geldim. Konu bitene kadar 2 fincan çay bitti Maşallah böle azim dolu projeleri görmek beni çok sevindiriyor Elinize, emeğinize, kesenize bereket diyelim. Kazasız belasız bir ömür binmeniz dileği ile
    Ahhaahahahha süper yaa Valla sevindim şimdi böyle keyif yaptırabildiysek harika Azim manyağı oldum zaten resmen sağolasın

Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok guzel olmuşçok emek verilmiş kazasız belasız binmek nasip etsın.

merak ettigim sey aracın yeryerını izolasyon malzemesi ile kaplamanın artısı ve eksisi nedir?

bende tüm aldıgım arabalara bu işlemleri yapıyorum kendım kaplamayı düşündüm ama orjinallik bozulacak diye yapmadım.
    Çok teşekkürler.

Aracı Ankara dan aldığımda gelirken takırtı lokurtu herşey vardı, taki komple elden geçirip izolasyon ve pütürü yapana kadar. İzolasyon malzemesinin en büyük yararı yolda giderken aracın tüm saç kısımları üzerinde oluşan titreşimlerin yarattığı bütün sesleri yok etmesi. Yani saç kısımlar bozuk yollarda bir anfi gibi davranıp sesi iyice arttırıyor, fakat kapı içleri taban vs kısımlar kaplandığında titreşim saç üzerinde ilerleyemediği için otomatikman sesler kesiliyor ve araca konfor geliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum yani. Bakalitlerin sıkı sıkıya oturması da ses ve konfor konusunda çok büyük bir artı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah adaş araca şahsen kardesım benı bındırdı ..aracın ıcı dısı özenle yapılmış dogrusu gdişi benı okdr tatmın ettıkı ...gerıldım resmen gıderken hıcbıryerınden ne ses gelıyr ne tırkıtı adam sıfır del sol yaratmış kazasız belasız bın adaşım
    Adaş ım Allah razı olsun kardeşim, beğenmene sevindim, ***** zor beğenen bi adamsın o gidişi biraz daha iyişetiricez bakalım inşallah bi de o zaman çıkarız tşk ettim

Alıntı yunusvarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ellerine saglık paylasımda cok guzel arabanda cok guzel kocaman bır MAŞALLAAHH
    Beğenmene sevindim kardeşim sağolasın

Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. O konuyu görmüştüm ama o aracın bu hâle gelmeden önce böyle bir durumda olduğunu tahmin etmemiştim.

Emeklerinize sağlık.

Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder İnşallah.
    Allah razı olsun, keyifle yapmaya çalıştık işte sağolasın

Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş geldi lan kıpkırmızı olmuşsun diye yemin ederim nefesimi tutmuşum hızlı hızlı gectim sonra akşam evde keyfine vara vara okuyacağım maşallah emeğe hayran kaldım .
    Tayfun alem adamsın yaa gözümün önüne geldi o halin, o etkiyi yarattıysak ne mutlu valla Teşekkür ettim. Emek olmadan hiçbişey elde edilmiyor, Allah nasip etti bende emeğimi verdim ortaya güzel bişeyler çıktı çok şükür Oku da yorumunu merak ediyorum

Alıntı FoCuSN70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Allah ağız tazdıyla binmek nasip etsin ellerinize emeğinize sağlık
    Allah razı olsun

Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok uzun olmuş fakat del sol bi evrim geçirmiş resmen... Kocaman maşallah.
    Valla biraz öyle oldu ama anca sığdı bu 2,5 ay oraya Çok sağol

Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel olmuş emeğinize sağlık
    Sağolasın

Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mükemmel. Maşallah.
    Teşekkür ederim

Alıntı TuGaY_TaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeğinize saglık masallah
    Çok sağol

Alıntı DOGAN__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fevkaledenin fevkinde olmuş maşalllah
    Çok teşekkürler kardeşim

Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zor iş özen ve sabrın birleştiği bi iş canı gönülden tebrik ederim maşallah
    Sende de ne sabır varmış diyen arkadaşlarım oldu geriye bakınca sebebini daha iyi anlıyorum teşekkürler

Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah gidişiyle görüntüsü ile çok hoşuma giden bi del sol Allah kaza bela vermesin
    Tayfun çok sağol gidişine gidiş katalım dedik çıktık bi yola hayırlısı bakalım teşekkür ettim

Alıntı dnz331 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah gökhan abi kazasız belasız abi
    SUPERCHARGER lı halinide merak ediorum abi
    Deniz im ben senin arabayı merak ediyorum sen benim arabayı nolcak bu halimiz, olmadı 1 er hafta değişiriz artık araçları Valla inşallah çok keyifli olucak Cümlemize kazasız belasız

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah büyük bir keyifle okudum çok güzel olmuş.
    Motor içini nazarlık olsun diye mi temizlemediniz?
    Teşekkür ederim.

Motor içini bilerek temizletmedim yakın zamanda, şu charger işleri bitsin ondan sonra inşallah

Alıntı dt8677 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işi gücü bıraktım konunun tamamını okudum kesin tanışmalıyız bende izmirdeyim. acayip özendim bişeyler yapmam lazım maşallah allah kaza bela vermesin.
    Valla keyiflendim bir işi gücü bırakan arkadaş daha Sağolasın sana da. Tanışalım kardeşim tabi, hatta ben senin arabayı görüyorum genelde bostanlı civarında, en son gördüğümde carrefour un ilersinde makas atıyodun

Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah elinize emeğinize sağlık herşeyi ile Del ROSSol 4 4'lük olmuş. kazasız belasız günlerde binin.
    Allah razı olsun yorumlarınız böyle ise gerçekten bişeyleri başarmışız demektir Sağolasın

Alıntı SemTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel iş.. hayırlı olsun.. emeğinizinin karşılıgını almışşınız.
    Teşekkürler

Alıntı Batw0han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Project car bölümüne taşınmalı bence gerçekten inanılmaz emek verilmiş.

Kazasız belasız kullanırsın inşallahç
    Çok teşekkür ederim Amin

Alıntı UM771 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayranlıkla okudum elinize sağlık çok güzel olmuş allah nazarlardan saklasın
    Sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan abi maşallahtan başka birşey diyemiyor insan kusursuz sıfır araba yaparmış gibi emek harcadın allah kaza bela göstermesin çiçek gibi del-sol
    Berkin im Honda yı ve Del Sol u nasıl sevdiğimi biliyosun bende yaptıklarım değsin dedim uğraştım beğenmenize sevindim sağol kardeşim

Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kaza bela göstermesin. Maşallah çok emek vermişsiniz ama değmiş verdiğiniz emeğe. sıfır gibi toplamışsınız.
    Çook çok teşekkürler

Alıntı orcuns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac model araba tık ses yok butun cıvataları yenıden sıkılmıs gıbı gokhancım kozmetik ve tuning konusunda ıyısın...
    Orçun um Allah razı olsun kardeşim valla dediğin gibi oldu gerçekten çok şükür, bende bildiğin bişeyi söyliyim sende K serisinde iyisin hadi bitir artık şu arabayı da tam sesini duyalım

Alıntı Adem Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika yaa, böyle kaliteli işleri gördükçe hayalini kurduğum projeyi yapma isteğim, hevesim kat kat artıyor Allah güle güle binmeyi nasip eylesin , kaza bela vermesin...
    Zaman ve nakiti bir araya getirdiğin ilk dakika direk başla kardeşim çok yoruluyosun ama inanılmaz da zevkli Sağolasın

Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tür arabalara verilmesi gereken değer budur fiber manyağı yapıp tanınmıycak hale getirenlerede selam olsun burdan görsünler yapılması gerekenin ne olduğunu ellerinize sağlık
    Bu yorum bu arabanın yapılma amacını açıklamak adına güzel bir örnek oldu teşekkürler O tarz modifiyeyi seven arkadaşlar da var tabi, bu tamamen zevk-renk ve tarz meselesi

Alıntı aodabasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fazla söylencek bişey yok helal olsun maşşalah
    Teşekkürler

Alıntı joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokhancim Allah c.c. Kazasiz belasiz agiz tadiyla binmeyi nasip etsin konuyu okurken agzimin suyu akti valla delsol alicak olursam hergun basinin etini yerim artik guzel gunlerde kullanirsin insallah
    Serdar ım çok sağol ya, senin ki de ayrı bi dünya oldu biliyosun keyfini çıkar maşallah Sen Del Sol al da her gün ara ayıpsın, tşk ettim

Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ellerne emeğine sağlık gökan, çoooook şekşiiii olmuş. hiç bir eksik bulamadım ...
    Mutluay abim senin yorumun benim için önemliydi, eğer bir eksik bulamadım diyorsan sevindim valla Charger dan sonra seni direksiyonda görmek istiyorum yorumunu merak ediyorum şimdiden Teşekkürler

Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maaşallah çok emek harcamışsınız güzel olmuş. güle güle binin.
    Çok sağol, teşekkürler

Alıntı uTku^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan abiii ! bu nedir yaa ben sadece sc takacaksın flan sanıyorum.araç fabrikadan sıfır çıkmış gibi olmuş.renk jant koltuk fren vida klips a dan z ye herşey kusursuz tertemiz üstün emeklerle olmuş.Allah uzun seneler sıkıntısız kazasız belasız binmeyi nasip etsin.35KUP! gördüğüm yerde durdururm )
    Utku cum bende öyle sadece SC takarım falan diyodum bi baktım nerelere gelmişim Biraz öyle oldu dokunmadık tek yeri motor içi kaldı onu da bayramdan sonra parmaklıycam inşallah Durdur kardeşim oturup bi çay içeriz Teşekkür ettim

Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah adaş çok temiz olmuş
    Adaş ım teşekkür ederim senden de bekliyoruz al artık şunu

Alıntı Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel proje güzel iş
    Sağolasın

Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah. gerçekden zevkle ve içimden tebrik ede ede okudum konuyu. elinize emeğinize sağlık gerçekden çok mükemmel şeyler yapmıssınız. Allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin
    Tebrik edilmek ne güzeldir sağolasın

Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah abi keyifle okudum oku oku bitmiyor, projen harika, arac harika, gule gule kullan
    Samet im teşekkürler kardeşim yapılanların hepsini bir paylaşınca uzun oldu tabi beğenmene sevindim

Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesınlıkle kusursuz elınıze emegınıze saglık masAllah takıpteyım..
    Kemalcan sağolasın mümkün olduğunca kusursuz ilerlemeye çalıştım, devamı da gelicek inşallah tşkler

Alıntı ycLbLgn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız sürüşler olsun. Maşallah .
    Teşekkürler

Alıntı Ali K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah baştan sona kadar okudum çok keyifli bi iş olmus abi emegine değmiş maşallah kazasız belasız sürüşler mahsuru yoksa toplam maliyet ne oldu ?
    Sağolasın kardeşim teşekkürler. Valla o kısmı bende tam bilmiyorum, moralim bozulmasın diye de toplamıyorum

Alıntı Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbi özendigim bir proje allah zeval vermesin gerçekten cok emek var maddi manevi harcanmış maşşallah
    Allah razı olsun, daha iyi projeler sizin olsun inşallah tşk ler

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evladiyelik bi arac oldu kazasız belasız binmen dilegiyle kardeşim.. Üste port bagaj şart dalış takımları o bagaja sıgmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her açıklamada "vay anassını işçiliğe bak diyerek" okudum sizde benim kadar titizsiniz, gerçi arabam olmadı ama benım daha gerçekten tebrik ediyorum on numara olmuş. Türkiye'de görmek istediğimz olaylar bunlar ustalarınızıda iyi seçmişsiniz ama rosso bu halde benım olsa kıyamazdım ben binmeye
    kazasız belasızzz şunuda soylemek isterım 7 sayfa boyunca açıklama ve resim olsa yine okurdum yine okurdum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi an bitmiycek zannettim maşallah çok uğraşmışsınız
    Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur .

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar şanslıyım ki böyle nadide bir arabayı çoğu zaman görme bazen de binme şansım var
    maaşallah abi kesene bereket

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne de olsa o da bir CRX

Can Job - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla super hee emegin bosa gitmemısdır masallah kazasız belasız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abı cok buyuk emek vrmıssın valaha cok begendım ben okurken keyıf aldım harıka olmus kazsız belasız
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek kelime ile harika..
    kazasız belasız inş..

prodecture - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeğine sağlık..özellikle bu yalıtımla huzur spec olmuş,artık superchargeri sabırsızlıkla bekliyoruz Allah kaza beladan esirgesin..

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız binin inşallah bol emek ve para harcanmış tekrar maşallah
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi para değil işte sadece harcanan emekte üşenmemekte bütün olay.. Tebrik ederim güzel bir karoser yapısı var zaten delsol'un.. uygulamalar da harikulade.. Daha iyisi de olabilir ama ülke şartlarında en iyi işi çıkartmışsınız.. Ben çok beğendim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza beladan uzak tutsun maşallah...

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah gercekten tam anlamıyla proje olmus kazasız belasız

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah gökhan kazasız belasız kullan.

umutcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşyerinde başladım yarım kaldı eve geldim devam ettim : )

Böyle bişi yok : )

Dostum emeğine yüreğine sağlık MUAZZAM olmuş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)