maşallah gökhanım arabayı aldığın günki halini hatırlıyorum da şu an inanılmaz olmuş bu kadarını beklemiyodum açıkcası
maşallah gökhanım arabayı aldığın günki halini hatırlıyorum da şu an inanılmaz olmuş bu kadarını beklemiyodum açıkcası
ECUTECH İstanbul
maşallah güzel iş çıkarmışsınız.
kim ne derse desin Türkiye'de bundan daha temiz ve başarılı bir delsol olduğunu düşünmüyorum.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
elinize emeğinize sağlık valla cok basarılı olmus masallah
ben nasıl bu konuyu kacırdım daha yeni görüyorum![]()
Projenin 2. kısmı için arabaya parça toplamaktan konuya cevap vermeyi bile unutmuşumKimseyi es geçmek istemiyorum herkes üşenmeyip içinden geçeni yazmış hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin. Son yapılanları da sonra ki msjlarda ekliycem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moruk kanka gerçekten öyle oldu sağolasınDalış takımları tekneye gitti bile mart-nisan ı bekliyoruz artık
İnanın hayatımda 1 sefer araç hazırlıycam dedim en azından böylesine detaylı bu yüzden her noktasında sonuna kadar özendim ve ortaya bu sonuç çıktı çok şükür, teşekkür ederim
Sağol, hiç aralıksız 60 gün
Ne zaman istersen Can sağolasınSafkan CRX
En keyifli yanı da aynen o oldu bitip bindiğim zaman oh be budur dedim çok şükür
Sağolasın kardeşim bir kaç güne de Stage 2 geliyor inşallah
Çok teşekkürler, hepimize
Yalıtımla dünyası değişti resmen, şu arabaya yaptığım en büyük iyilik oldu. Stage 2 konusu bir kaç güne gelicek inşallah
Gücümün yettiğinden fazlasını zorladım valla yalan yok, sağolasın
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım gerçekten üşenmemk ve sabır en önemlisi
Amin sağolasın
Teşekkür ederim
Sağolasın TuncerBu arada araba seçimlerine ayar oluyorum nedenini buluştuğumuzda anlatıcam
Sağolasın kardeşim bu tepkiyi verdirebildiysek ne mutlu![]()
Daha bitmedi Stage 2 ile devam inşallahtşk ederim
Oz' dayı isterse olur tabisağolasın
Keyifle okuduysan ne mutlu kardeşim tşk ettim
jant kapağı olayını deniyim bi günJantlarım değişti yine 15" olarak birazda bu yenilerini kullanayım bakalım
Dediğin fren kiti vs ile zorda kalmadığım müddetçe sürekli büyük jant kullanmam. tşk ettim.
Sağolasın
Ahhahhaa fanus olayına iyi güldümgözümün önüne geldi güzel olur aslında
Ama şu kablo saklama olayı çok güzel görünüyor fakat bir çok şeyi iptal etme durumu vs çıkıyor ortaya kaldı ki adamı kahreden bir işçilik var orada o yüzden almıyım ben artık orjinal iyidir
Allah razı olsun
Sağolasın, yenilerini de beğenirsin inşallah
16" koymıyım diyorum 15 ler güzel yürütüyo aracıGel sen kesme irtibatı senin yerin ayrı Alican ım
Kanka sen istersen daha güzelini de yaparsın eminim![]()
Allah razı olsun kardeşim keyiflendirebildiysek ne mutlu
Çok teşekkürlerGerçekten plan proje kısmı önemli çünkü sırayı bilmek lazım yoksa işler karışıyor. Sen al inşallah her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum
Güzel özetledin valla sağolasın
Sağol kardeşim
Valla projenin 2 kısmı ile biraz hızlandıktan sonra inşallah zorlıcak
Aslında o titizlikten ziyade bi işi yapısan ya tam yap ya hiç yapma mantığından geliyorteşekkürler
Senin Maxivos vos vos lar içinde olayın sonuyken bu yorumu yapman beni sevindirir kardeşim sağolasın
Allah razı olsun emek vermek keyifli sonucunu güzel görmek paha biçilemez
Sağol kardeşim
sağolasın![]()
Kankacım aslında yorumunu en çok beklediğim adamsın diyebilirimBu yorumun bana oh be dedirtti amacıma ulaştığımı bi kez daha gösterdi Allah razı olsun kardeşim şaşırttıysam ne mutlu
Tşk ederim sağolasın
Valla aslında akü de aldım ama yerine uymadı iade ettimKendi aküsü de sağlam ama yeni proje de aküyü de yeniliycem yine de, sağolasın
Allah razı olsun tşkler
Beğenmene sevindim kardeşim sağolasın
Teşekkürler
Kankacım binmiş gezmiş biri olarak yaptığın yorum sebebiyle 1 adet bostanlı edem den waffle kazandın eyvallah
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın
Allah razı olsun çook çok teşekkür ederim
Amin hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah, beğenmene sevindim tşkler![]()
Güya Bulgaristan dan direksiyon aldık arkadaş 6 aydır getiricek, yalan oldu yani bi nevi, artık farklı çözümler arıycam ama aslında S2000 direksiyonu istiyorum bakalım ilerleyen günlerde olur inşallah, şimdilik en sona bıraktım direksiyon olayını
Teşekkür ederim kardeşim![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)