Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
Printable View
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
teşekkür ederim =)
Masallah rabbim kaza bela vermesin nazarlardan korusun... :)
Az once acibadem caddesinde gordum ayni renk siz olabilirmisiniz diye dsunuyorum simdi plakaya da bakmadim... :D
Maşallah güzel araç da aşırı gereksiz piano black kullanılmış.
Motor sesi nasıl gürültülü mü?
Maşallah çok farklı duruyor :)
Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler. 44binlik bir aracin arka camlarnn manuel olmasi ilginc renault iste demek geliyor icimden
44.000 tl maşallah. Allah kaza bela vermesin
Hayırlı uğurlu olsun , hatırı sayılır bir para vermişsiniz b segmenti bir araca...
Hayirli olsun serkan kazasiz belasiz :D
Tip olarak çok güzel maşallah.. Kazasız belasız
Arka camı manuel nasıl yapıyorlar hala anlamıyorum şu Renaultu. Maşallah hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
Su an aracla tura ciktik,baya guzel , renault gibi degil. Cok keyifli bi arac bence
44.000 iyiymiş. Demekki clio kendini baya baya geliştirdi, aynı şekilde kia, hyundai de öyle... Otomobil piyasası önümüzdeki yıllar çok kızışacak. Wv'nin pabucu dama atılmış anlaşılan :)
Volkswagen Golf 1.6 TDi Trendline 2012 Model 46.200 TL Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 102796847
hayırlı olsun.cok guzel maasallah :icon_tup:
lake vs yok sanırım ek paket olarak?
ben de cıddı dusundugum ıcın kaba bı hesap yaptım
senede 10000km yaptıgım ıcın vergı de dahıl arada 400 lıralık bır fark oluyor.(dci icin)
0.9 lık motor cıdden kafa tutuyor yani servis vs de katarsak ısın ıcıne 3-4 senede dizelin bir karı kalmayabılır hatta.
olumune dcı dıyen bırısı olarak bıle muallakta kaldım :)
maşallah enteresan bi arac begeniyorum ama bazen tuhaf geliyo hozume sanırım goz hala tam alısmadı iyi gunlerde kullanın
Hayırlı olsun, yakışıklı olmuş yeni clio gerçekten. Kazasız belasız kullan :)
masallah allah kaza bela vermesın cok guzel arac.bence direk app plaka yaptırın.