bu kasaları önden çok güzel duruyo geneli baya bi yol katetmiş gibi ama ben şunu anlamıyorum yıl olmuş 2012 hala arka camlar manuel bu yüzden corsadan vazgeçtik çok mu zor 40 bin lira verdiğimiz arabalara otomatik cam koymak
bu kasaları önden çok güzel duruyo geneli baya bi yol katetmiş gibi ama ben şunu anlamıyorum yıl olmuş 2012 hala arka camlar manuel bu yüzden corsadan vazgeçtik çok mu zor 40 bin lira verdiğimiz arabalara otomatik cam koymak
Hobaa dizel dedik de Clio4 oldugunu bilmiyodum yaHayirlisi olsun abi
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
jantlar dj 321 e benziyor tek kusuru bu herhalde![]()
tekrar hayırlı olsun
dj jant - Google'da Ara
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. aracın içini çok beğendim gerçekten biraz fiesta'dan ilham almış gibi geldi. dış görünüş de süper . diğer clio'ları sollamış . fakat bence clio için fiyat biraz pahalı geldi .2012 yılında bir markanın bir segmentinin en dolu pakedini alıyosunuz güzel paralar veriyosunuz. camlar çevirmeli. saçma geliyo bana.
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
Özellikle merak ettiğim renault modellerinde ses sistemi oldukça zayıf,katalog ve tanıtım broşüründe standart bass reflex gözüküyor,tatmin edici mi acaba ?
Maşallah çok hoş yaptı Renault bu aracı. Yeni değişimin izleri gibi Clio 4 Renault'ta. Fakat ön sis farları gözümü tırmaladı bu aracı yakından incelerken. Yuvarlak yerine şekilli birşey olsa imiş keşke ama bütünlük olarak araç çok hoş. Kazasız belasız binmeniz dileklerimle..
maşallah kazasız belasız çok tatlu duruyor
maşallah allah kaza bela vermesin...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)