İlk hali çok hoşmuş keşke o halde bıraksaydın.Plaka değişimi olmasaydı daha orj gösterirdi jdm plakalık vs keyifsiz duruyor.Maşallah
#eksikpazar
Bende dün köye giderken kocabaş yolu üzerinde denk geldim yaklaşık akhandan beri arkalı önlü devam ettik daha önceden biliyodum aracı sen varsın sandım ama direksiyonda baban varmışcok iyi maşallah aracın Allah kaza bela vermesin
![]()
cstuningstore
ilk haliyle arasında şuan jant, stop folyosu ve plaka farkı var aslında. Plakanın TR'siz 2 haneli İstanbul plakası kalmasını bende çok isterdim. Gerçekten ayrı bir hava veriyordu, noterde oluşan bi karışıklık sonucumu diyeyim artık karambolmü diyeyim değiştirmek zorunda kaldık.
Teşekkürler
***** bayram zamanın köye gidilmezse olmazTeşekkürler
maşallah çok diri duruyor
maşallah çok orjinal duruyor ama acil basılması gerek![]()
maşallah çok diri ve güzel allah kaza bela vermesin![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah kazasız belasız...
bende bi dönem bakmıştım ama düzgününü bulamadım malesef.. aracınız çok güzel..maşallah..güzel günlerde kullanırsınız umarım..
prelude jantlarını sana mı vericez yoksa ?
çok teşekkürler
teşekkür ederim
basılabilir ilerde ama bu en fazla çamurluk lastik arasına 2 parmak girebilecek şekilde olur. Daha fazlası yazık olur
Çok teşekkürler
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler, ***** 20 yıldır trafikte olan araçlar bunlar, gerçekten düzgününü bulmak zor. Nasipmiş diyelim
Aykut'unkileri diyorsanız evet![]()
ve sizde galiba abisi oluyorsunuz
Teşekkürler, yılbaşından sonra pasta cila ve bir kaç işlem bekliyor kendisini![]()
Aykut'unkileri diyorsanız evet![]()
ve sizde galiba abisi oluyorsunuz
aynen abisiyim , jant seçimin çok güzel bulamazsın bundan başka aykuta söylüyorum bunlar kalsın diye ama ila tutturdu te37 , ama sana tavsiyem jantlar olursa eğer direk ilk haline çevir arabayı bnce o hali ile çok çok güzel olucak
masallah yakından bılıyorum aracıbende teg vardı alamadık o zaman, bızım peder de CB7 kullanıcısı bundan tek farkı beyaz olması
ben teg o accord japon ruhunu aılecek yasıyoruz. yerınde olsam jant kapaklarını stopları oldugu gıbı bırakır nostaljı seklınde bınerım. bız oyleyız suan cekılen dıkkatın haddı hesabı yok
![]()
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)