üzerindeki OZ Futura o dönemin süper spor araçlarının çoğunda kullanılan bir jant... o nedenle değiştirmeyi hiç düşünmedim çok seviyorum ve de hafif...
üzerindeki OZ Futura o dönemin süper spor araçlarının çoğunda kullanılan bir jant... o nedenle değiştirmeyi hiç düşünmedim çok seviyorum ve de hafif...
maşallah çok güzel toplamışsınız aracı elinize sağlık
kaza içinde geçmiş olsun allah daha beterlerinden saklasın...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
ibrahim kutluayın aracını hatırlıyorum siyahdı sahilde çok sık denk gelirdik geceleri tarabya civarlarında.. aracada çok emek vermişsin güzel olmuş.. dediğinede katılıyorum inceden bir düzeltiyim demekle olmuyor çok yaşamışlığım var bir el atıyorsun sonu gelmiyor bir bakmışsın komple revisyona giriyorsun işin ucuzuna kaçıyım dersen bu seferde iki misli geri dönüşü oluyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
maşallah Allah nazardan saklasın masserati başka bir dünya![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
jant değişmesi lazım kesinlikle yav keskin replikası galiba üzerinde ki aracı hiç göstermiyor +++++ aracı eski model orta segment bir araç gibi gösteriyor bunu çok sağlam bir jantla süslemelisiniz ki aracın MASERATI oldugu meydana çıksın
diyecek söz yok acıkcası yaptıklarınız takdire şayan elinize emeğinize sağlık inşallah güle güle binersin aracına
affedin arkadaşlar çok büyük hata yaptım yorum attım
edit: maşallah demeyi unutmuşum maşallah kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanız dileğiyle
Hay masallah sabir konusunda hakaten helal diyorum, fakat bi ask sonunda elinize gecmis ve keyfinize gore yapmisiniz alet canavar olmus ve suan sizin icin hem maddi hemde manevi bi degere sahip olmus oldusanirim size suan dunyayi verseler bu arabanin yerini tutmaz
![]()
bbm pin :2B244451
maşallah forumda severek izlediğim araçlardan.
bence jant seçimi bundan iyi olamazdı , Allah kaza bela vermesin.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)