doğum günün yakınsa toplaşıp alevli yanar dönerli tayyar paspas alalım sana![]()
doğum günün yakınsa toplaşıp alevli yanar dönerli tayyar paspas alalım sana![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Yeni araba hediyesi alın doum günü kasım 15 e![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
hayırlı olsun.yanılmıyorsam Adanada görmüştüm bu arabayı . çok güzel çufluyordu.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bu araba sanırım bizim buradaydı arayan bi arkadaşa ilanını göstermiştim sanırım 16.5 istiyordu sahibi bow uda var hemdeHatay dörtyolda idi pek kullanmıyordu sahibi 2 kere çalışırken gördüm oda adanadan almıştı herşey bu yanada buradan aldıysan görüşemedik yardımcı olamadıysam cok üzülürüm
1.6tdi.
Ecutech.
Ewet hatay dörtyoldaki araba. ama 16,5 gibi ucuk bi rakama almadım. Orda usta bulamadım ne yazıkki babamın ve benim kontrolümden gecerek aldık sadeceKeske daha önceden söyleseydim oraya gidceğimi . Ama zaten güzel bi araba almısım
![]()
Hayırlı olsun..Allah kaza bela göstermesin..![]()
LFS neymiş be kızangül kardesimTeşekkür ederim araba diri ama paspas lazım diyor herkes
ahahaha
buda benden bi resim yıkadıktan sonra daha güzel oldu kurulamasını ben yaptım![]()
çok fotojenik dimi abisi
![]()
DR. OWL
Vayyyy rexdaşım benim hayırlı uğurlu olsun. Harbiden maaşallahı var, senin de temizzz bir araban oldu çok sevindim, şöyle gönül ferahlığıyla bin takırtı tıkırtı dinlemeden.
Buradan Vtec rex kara kızımızı da sygıyla analım![]()
Allah kaza bela vermesin kardeş200 SX'i aldın ya artık şafak daha fazla sıkıştırıyo çok meraklanıyorum heyecanlanıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)