kanka neden amerikan park hala bağlamadığını sorabilirmiyimuzun zamandır sorucam unutuyorum
![]()
Mal çiçek ona sözümüz yok![]()
Evet sattıgını hatırlıyor gibiyim hoşuma giden bir araçtı (Y) Başka zamana tanışmak üzerre
![]()
Lastik derken teneke var suan kanka![]()
Bunda amerikan sevmiyorum kankayoksa 2 dkklık iş yaparım ama hoşuma gitmiyor
Teşekkür ederim mal bizim biliyorsun
![]()
JoYTeaM
furkan cicek fotosunda on yanaklar bi ince geldi gozume![]()
Değim yerindeyse alet gerginAraba çok iyi abi kocaman Maşallah Allah kaza bela vermesin fotoğraflara dicek kelime yok zate çok iyi
Hani ışıklarda yanında duran araca döner de bakarsın ya 'Arabada araba be kardeşim' dersin ya,işte su anda kurdugum cümle de aynen bu olduMaşallaahhhhhhhhhhh
Heheh cok teşekkür ederim Allah razı olsun sagolun
Fotograflara gelince
Eşimiz dostumuz bu işten anlayan arkadaşlarımız sagolsunlar bizleri kırmayıp çekiveriyorlar birkaç kare
Hepsi konusunda cok iyiler
![]()
205 benim cok büyük bir hayalimdiBirazcık bizi yorsada cok iyi bir sonuç verdi cok güzel oldu cok teşekkür ederim
![]()
ehehhehe
İçinden geçenleri bizimle paylaştıgın için teşekkürler bunları duymak cok güzel
Allah daha iyilerini size nasip etsin
![]()
Cok teşekkür ederim ellimizden geldigince koruyup kollamaya çalışıyorumBenden cok yıkanıyor yemin ediyorum
![]()
JoYTeaM
havalar düzelmiyoki kanki yoksa gelcemyüksekken sen sen değilsin CZT'm
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Bende senin konuna girince böyle oluyorum41 kere maşallah gene aklıma geldi yaptıgın ateş
Arayı bir açtık tam açtık görüşemiyoruz ki ama özledik bilesinO jantları koyup geliceginden bahsediyordunda söyle bi 1 ay 2 ay önceden haber verde kendimizi alıştıralım habersiz yürek dayanmaz
Sonra UF gibi aklımızda kalır neydi be
Mis gibiydi bak gene aklıma geldi
Cok iyiydi
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)