Ben geç gelinc pek muhabbet edemedik ama olsun bi dahakine inşallah.
Printable View
Ben geç gelinc pek muhabbet edemedik ama olsun bi dahakine inşallah.
Bir beyin fırtınası yapalım fikir sorayım sizlere...
Bugün Yekta Abilerin oradan aldım aracı Mustafa Usta'mızın sözleri aynen şöyle:
Bu araba yapılır ancak paranı yedikçe yer nereyi tutsak elde kalıyor. Ben senin yerinde olsam satabilirsem satarım bu arabayı yoksa para yer bu başka bişi değil :) Sattıktan sonra da bana gel sana çok daha düzgün bir E34 buluruz dedi. Olmadı kendi arabamı sana satarım E32 735il :) dedi. Gördüm arabayı da efsane ötesi kendisi. Maşallahı var. Kafamı allak bullak etti :)
Araba şu anda kapıda yatıyor kafamda deli sorular. Nakit konusunda bu ara sıkışık durumdayım. Arabayı durumum düzelene kadar yatırsam sonra uğraşsam mı bununla yoksa projelik falan diye satsam mı? Alan olur mu? Mustafa Usta sat dediğine göre vardır bi hayır diyorum ama size de sormak istedim...
Fikirleriniz benim için çok önemli ey Tech ailesi :D
Zor soru :) Bu şekilde satmak istesen alıcı bulabilecek misin ki ?
Yaptırırsan stroker vs komple girişirsin hazır el atmışken. O zaman da efsane fiyat çıkar. Alıcısı varsa satman daha mantıklı bence de. Tabi önce bi döşemeleri yaptır, en azından elle tutulur bi yanı olsun :D
Sat sat hemen. :) mantıklı olan.
Eğer dersem ki satıyorum. Kuruş para harcamam. Benzin bile koymam hareket ettirmem. Öyle ketumluk yaparım :D
amaç önemli niyet önemli satıp gene 5.20 alıcaksan hiç alma yaptır en azından elinin altındaki arabayı bilirsin diğer alıcağın arabada saatli bomba olur çünkü gene.. ama satarım hacimi yükseltirim diyorsan çıkar elinden..
E32 735il mi ? :eek: :eek:
hayırlı olsun ne zaman alıyosun ? :D :D
Hacı bütçe nedir ? E32'ye ne kadar diyor aşağı yukarı ?
Yektaya gelmeden dedim sana 1000 defa ikna olmadın
Aracı üzülerek satmaya karar verdim ilanı aşağıdaki gibi..Tech'ten gelenlere uygun fiyatlı vereceğim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1327727/detay/
Satmak daha mantıklı yanlış anlamayın ama, e34 ve e36 araçlarıma harcama yaptım ama bir kaç yerlerine, sizin bu e34 çok masraflı gözüküyor o yüzden çok mantıklı bir karar vermişsiniz.Hadi bir ya da iki yerinde masraf edilecek bir araba olsa tamam diyeceğim ama böylesi daha sevindirdi beni sizin açınızdan, hayırlısı olsun diyelim, daha güzelini alacaksınız inşallah en kısa sürede :)
Teknik Servisin 7.35İ oldukça sıkı hatta yangından ilk önce kaçırılacaklar listesinde :D inşallah bu haliyle satılır
O kadar emek vermişsin hayırlı satışlar şimdiden.
hayırlısı olsun. ama bence de ıyı fıkır bu.